7 motive pentru care femeia își pierde interesul pentru bărbat.

Te-ai întrebat vreodată de ce femeia își pierde interesul, fiind într-o relație cu tine timp de câteva săptămâni, luni sau ani? Până de curând totul era bine, iar acum a început să se îndepărteze, nu mai este interesată de tine și pare să caute o scuză pentru a pune capăt relației.

Iată 7 motive pentru care femeia își pierde interesul pentru bărbat.

1. Incoerența în comportament.

Femeia îți urmărește mereu comportamentul. Când arăți în mod constant grijă față de ea, îi arăți seriozitatea ta și îi oferi sentimentul de stabilitate.

Iar când începi să te schimbi, femeia se îndoiește de sentimentele tale. Ea nu vrea să se gândească la asta tot timpul. Are nevoie de stabilitate și încredere, nu de schimbări constante.

2. Infidelitatea

Infidelitatea subminează încrederea și sentimentele. Această faptă josnică arată cât de imatur și nesincer este bărbatul. Dacă ai înșelat-o, atunci, desigur, sentimentele ei pentru tine se vor răci. Cu excepția cazului în care îți pare rău și încerci să repari totul.

3. Lipsa de respect

Atunci când bărbatul curtează femeia, el o respectă și acest lucru era captivant. Iar când nu o respectă, asta îi spune femeii că nu o apreciezi.

Cum să-ți arăți respectul? Ascultă-i părerea, spune-i că o apreciezi, arată-i că este pe primul loc în viața ta.

4. Intimitatea care nu-i aduce plăcere.

Femeia își pierde interesul pentru bărbat atunci când s*xul devine plictisitor sau forțat. S*xul ar trebui să stimuleze ambii parteneri fizic și emoțional.

Asigură-te că intimitatea nu este doar pentru tine, nu ar trebui doar femeia să te mulțumească. Explorează-i corpul, vorbește cu ea despre ceea ce-și dorește.

5. Nu se simte specială alături de tine.

S-a îndrăgostit de tine pentru că s-a simțit specială lângă tine și trebuie să-i amintești constant că așa este, că nimeni nu se poate compara cu ea.

6. Nu este sigură de perspectiva relației voastre.

Femeia își pierde interesul când bărbatul nu poate decide ce vrea. Ai de gând să locuiți împreună, să vă căsătoriți, să aveți copii? Pentru ea este important să știe toate astea.

7. Îți încalci promisiunile.

În acest caz ea nu poate avea încredere în tine. Fii un om care își ține promisiunile, fii sprijinul ei ca să nu se îndoiască niciodată de tine.