7 întrebări pe care merită să ți le pui înainte de a te întâlni cu amanta soțului tău.

Deci, soțul te-a înșelat. Adesea se întâmplă cu cineva pe care o cunoști bine, cineva care a fost aproape de familia ta și poate chiar a profitat de criza din relația voastră.

Acum ești într-o situație dificilă. Ți se pare că soțul tău nu te respectă și nu te-a respectat niciodată. Și-a șters picioarele de tot ce ați acumulat de-a lungul anilor. Ți-a arătat că nu ești atât de importantă pentru el. Soțul tău este un trădător. Este vinovat. Dar totuși îți dorești să vorbești cu cea cu care te-a înșelat.

Dacă ai această dorință, trebuie să te pregătești pentru conversație. Trebuie să-ți pui anumite întrebări, în caz contrar această întâlnire nu se va încheia cu nimic bun.

1. Folosește faptele pe care le cunoști

Poate l-ai văzut pe soțul tău cum îi scria. Poate ai găsit mesajele sau fotografiile lor comune. Acumulează fapte. Ești femeie, poți face asta mai bine decât orice agent FBI. În acest caz, niciunul dintre ei nu va putea spune că nu s-a întâmplat nimic.

2. Întreabă-te, vrei să vorbești despre asta cu soțul tău?

Poate ai decis să vorbești doar cu amanta, dar cel mai bine ar fi să vorbești cu el. Pentru că el este motivul. Da, poate că ți-e frică că va pleca la ea, dar dacă nu o faci, va continua să te înșele.

3. Întreabă-te dacă este o idee bună.

Chiar dacă sunteți căsătoriți, soțul tău încă mai are dreptul să ia singur decizii, chiar dacă decizia a fost să te înșele. Aceasta este o faptă conștientă, nu ceva ce poate fi făcut accidental.

Deci, poți pleca în tăcere, cu demnitate, dar poți face un mare scandal, pentru că ai dreptul.

4. Alege modul de comunicare

Ai de gând să-i trimiți un mesaj sau să te întâlnești personal cu ea? În acest caz, este mai bine să o faci într-un loc public, de exemplu, într-o cafenea, pentru ca ea să se simtă în siguranță, să nu se teamă de atacurile tale, iar tu să te controlezi și să te comporți decent.

Dacă nu răspunde la apelul tău, atunci scrie-i un mesaj.

5. Ai putea să-ți păstrezi calmul?

Dacă nu ești sigură și ți-e teamă că îți vei pierde controlul și vei țipa la ea, atunci este mai bine să renunți. Pentru că trebuie să-i vorbești clar, fără emoții excesive. Nu trebuie să pari isterică.

De aceea, depășește prima etapă emoțională, când afli despre trădare, apoi pregătește-te pentru conversație. Nicio frază a acestei femei nu ar trebui să te enerveze.

6. Gândește-te de ce ai nevoie de asta.

Vrei dreptate? Vrei să știe că nu este iubirea vieții lui? Sau ai nevoie de răspunsuri la anumite întrebări? Decide.

7. Scrie pe hârtie tot ce ai în suflet și în minte.

Scrie ce vrei să-i spui și ce vrei să o întrebi. Așa îți vei structura gândurile și nu te vei abate. În plus, notând totul, poți reciti și înțelege dacă există disperare în cuvintele tale. Trebuie să sune cât mai rezonabil posibil.

Ce să-i spui? Iată câteva gânduri:

”Nu te învinovăţesc, doar voiam să văd femeia cu care m-a înşelat.”

Ea nu este vinovată, poate că nu știa că este căsătorit și oricum, această femeie nu-ți datorează nimic.

”Ar trebui să-ți fie rușine. Înțelegi ce ai făcut?”

Uneori trebuie să o faci să se simtă vinovată. În acest caz, o poți face să plângă și să-ți spună totul. Dacă este prea mândră, doar va râde.

”Știai că este căsătorit? Ce a spus despre mine?”

Dacă i-a spus despre tine, atunci cu siguranță a fost o decizie conștientă să te înșele și nu ar trebui să stai cu un astfel de bărbat și să-l ierți.

„Dacă m-a înșelat pe mine, te va înșela și pe tine”

De ce femeile cred că pot schimba un bărbat care nu poate fi fidel? Amintește-i acestei femeie să nu se considere specială, dacă domnul voia să fie cu ea, ar fi fost. De aceea, ar fi mai bine să stea departe de familia ta.