6 motive pentru care bărbatul te poate înșela, chiar dacă te iubește.

Când bărbatul te înșală, nu înseamnă neapărat că nu-i pasă de tine. Mai mult, s-ar putea chiar să te iubească cu adevărat.

Iată 6 motive pentru care bărbatul te poate înșela, chiar dacă te iubește.

1. Bărbații separă fizicul de emoțional.

Aceasta nu este o scuză sau o explicație pentru infidelitate, este un fapt. Acțiunile fizice ale bărbatului nu reflectă întotdeauna emoțiile și sentimentele sale. Infidelitatea poate fi doar o dorință fizică.

2. Scânteia din relația voastră s-a stins.

Dar chiar și în cazul în care se stinge, nu înseamnă că dragostea a trecut. Doar că fiecare persoană își dorește senzația de noutate și atunci când în fața bărbatului există o astfel de ispită, el poate fi infidel, deși nu încetează să te iubească.

3. Îi lipsește intimitatea în relația voastră.

Poate că nu ați mai avut de mult timp intimitate sau îi lipsește, de aceea o caută în afara relației. Acest lucru se întâmplă adesea pentru că bărbații separă fizicul de emoțional, în timp ce femeile nu. Și dacă, de exemplu, v-ați certat, nu mai vrei să te culci cu el, iar lui nu-i pasă.

4. Bărbatul luptă cu îndoiala de sine.

Uneori ne simțim nesemnificativi sau lipsiți de importanță chiar și alături de cei mai iubitori oameni. Dar dacă a întâlnit o femeie cu care se simte încrezător și bine, atunci te poate înșela. Este mai mult o dorință de a-și crește stima de sine.

5. Este gelos sau vrea să te facă geloasă.

Da, în această situație, infidelitatea este un act imatur, dar se întâmplă. Și nu înseamnă că nu te mai iubește.

6. Îi este frică de responsabilitate și de o relație serioasă.

Chiar dacă te iubește, dar îi este frică de dezvoltarea relației, atunci o poate sabota și te poate înșela. Conștientizarea faptului că te poate pierde va veni, dar mai târziu.