Iată ce se întâmplă când nu-i mai trimiți mesaje unui bărbat: 6 situații

El răspunde la mesajele tale la fiecare două zile și te gândești: ce se va întâmpla dacă nu-i mai scrii? Va observa oare? Te va uita și va merge mai departe sau îi va fi dor de tine? Bărbații observă când femeia nu le mai trimite mesaje?

1. Este curios ce s-a întâmplat, dar se teme să te întrebe.

El a observat că nu-i mai scrii, dar nu vorbește despre asta. Poate că te va ignora în continuare, apoi își va da seama că este mai bine să te uite.

Dar asta nu înseamnă că nu are sentimente. Poate că deja este într-o relație sau crede că la voi nu ar fi funcționat. Sau poate că te place prea mult și îți percepe tăcerea ca pe un refuz.

2. Îi plăceau mesajele tale

Dacă inima lui începea să bată mai repede la mesajele tale, bineînțeles că a observat tăcerea ta. Și este confuz, nu știe ce s-a întâmplat. S-ar putea chiar să se enerveze pe tine pentru asta. Dar este acel caz când sentimentele sale devin mai puternice.

3. A comunicat cu tine doar din plictiseală.

Uneori bărbații fac asta. Și poate că a observat că nu-i mai scrii, dar va reacționa cu indiferență.

4. Este fericit pentru tine.

Probabil crede că ești ocupată cu viața ta, că ai lucruri mai importante și mai interesante de făcut și dacă te tratează ca pe o prietenă, atunci doar se va bucura pentru tine.

5. I-a plăcut atenția ta.

Nu are sentimente pentru tine, dar i-a plăcut atenția ta. Doar îi creșteai stima de sine. În acest caz ar putea să-i lipsească mesajele tale, dar nu și tu. Pur și simplu nu avea suficientă atenție.

6. Mesajele tale îl enervau.  

Mai ales dacă îi scriai foarte des, acum se bucură că nu mai faci asta.

Când merită să nu-i mai scrii mesaje bărbatului?

– comunicați deja de foarte mult timp, iar el nu-ți propune să vă întâlniți.

– îți răspunde monosilabic.

– găsește mereu scuze că nu se poate întâlni cu tine atunci când îl inviți la o plimbare;

– nu te adaugă în lipsa de prieteni pe rețelele sociale;

– începi să te îndoiești de tine;

– îi ia foarte mult timp să-ți răspundă;

În acest caz, nu-i mai trimite mesaje și vei vedea cine ai fost pentru el. Dacă nu-ți răspunde, atunci mergi mai departe!