Îl placi, dar este deja într-o relație? Iată ce îl poate face să-și părăsească iubita pentru tine (potrivit bărbaților).

Ai întâlnit bărbatul pe care îl consideri perfect pentru tine, dar ai aflat că se întâlnește deja cu cineva? Această situație nu este întotdeauna fără speranță. Nu știi niciodată cum este relația lor. Există ceva ce îl poate face să o părăsească pentru tine (potrivit bărbaților înșiși). Ține cont de următoarele sfaturi:

1. Nu face presiune asupra lui

Aceasta este doar decizia lui. Nu trebuie să-l seduci sau să-i dai un ultimatum. Nu trebuie să devii amanta lui sau să provoci certuri între el și iubita lui. Poți doar să faci aluzii că îl placi.

2. Fii diferită

Nu trebuie să-i înlocuiești iubita. Nu încerca să fii ca ea și nu te compara cu ea. Amintește-ți că nu o va părăsi dacă este fericit cu ea, iar dacă este nefericit, atunci arată-i că ești diferită, dar în același timp rămâi tu însăți.

3. Nu-i vorbi iubita de rău. 

Chiar dacă ceea ce vrei să spui este adevărat, va părea jalnic și copilăresc. Poate cu astfel de conversații îl vei îndepărta de ea, dar evident nu îl vei apropia de tine.

4. Oferă-i spațiu.

Încă o dată, el trebuie să ia decizia. Atrage-i atenția, apoi lasă-l să se gândească la tine, să realizeze că îi lipsești.

5. Rămâi în preajma lui.

Dacă vrei un bărbat care este deja într-o relație, trebuie să începi cu prietenia și prietenia cu prietenii lui. Astfel, cu siguranță vei fi mereu undeva în apropiere.

6. Menține contactul vizual cu el.

Nu poți cocheta prea mult pentru că are o iubită, dar cu privirea îi poți arăta că îl placi.

7. Fii mai profundă. 

Bărbații nu își părăsesc iubita pentru o dragoste de scurtă durată. Deci, trebuie să-l agăți serios. Vorbește despre subiecte profunde, arată-i că nu se va plictisi cu tine.

8. Stabilește contactul fizic.

Nu-ți fie teamă să-l atingi într-o conversație, să-l mângâi pe umăr din când în când sau să-l îmbrățișezi în semn de salut sau de rămas bun. Arată-i că ești dispusă să fii mai mult decât o prietenă.