Bărbații au numit 3 motive pentru care sunt dispuși să părăsească femeia.

Recent am citit pe unul dintre forumuri rezultatele unui sondaj în care barbații erau întrebați din ce motive sunt dispuși să-și părăsească partenera? Rezultatele mi s-au părut interesante. Se pare că cele mai „explozive” au fost 3 motive.

1. Dacă femeia este leneșă.

Cel mai curios este că prin „leneșă” nu se refereau la aspectul femeii, nici la schimbările legate de vârstă sau lipsa dorinței de a se dezvolta. Prin lene se subînțelegea slujirea casnică nesatisfăcătoare a soțului/partenerului. Bărbații au vorbit despre „neîndeplinirea obligațiilor feminine” sau „în casă nu este curat și mâncarea nu este pregătită”.

Soția care nu dorea să facă o a doua tură era considerată de unii ca fiind inaptă pentru căsătorie. În acest caz bărbatul pleca în căutarea celei care ar fi fost fericită să-și „împlinească destinul genetic”. Din câte se pare, în căutarea celei care ar avea „genă pentru spălarea toaletelor”, „instinct matern” și care „prin natura ei” adoră să stea lângă aragaz după o zi grea de muncă.

2. Dacă femeia este cicălitoare și isterică. 

Și dacă îi reamintește persistent despre îndatoririle masculine – reparații, repararea aparatelor de uz casnic, lipsa dorinței de a se implica activ în viața cotidiană. O soție care îi reamintea cu insistență soțului că și el îi datorează ceva, de asemenea, era recunoscută ca fiind nepotrivită pentru căsătorie.

3. Dacă femeia cere cadouri.

Femeile care vorbeau deschis despre investițiile materiale din partea bărbatului erau eliminate din start. Fie din cauza comercialismului, fie pentru că bărbatul oricum nu avea de gând să îndeplinească aceste cerințe.

Concluzia este simplă: mulți bărbați își doresc în continuare ca femeia să fie pe gratis, delicată și profesionistă în deservire. Doar în acest caz ei nu vor pleca din relație.

Care motive credeți că sunt rezonabile pentru despărțire, din cele enumerate?

Autor: Morena Morana