7 semne că nu te vrea în viața lui, dar nici cu altul nu vrea să te vadă.

Simți neputință și ești furioasă că acest bărbat te păcălește. El nu face nimic pentru a fi cu tine, dar este gelos când începi să te întâlnești cu alții… Iată semnele că ți se întâmplă acest lucru:

1. Sună des pentru a afla unde ești și cu cine.

Mai ales seara și în weekend – pentru că bănuiește că la această oră te poți întâlni pe alții. Nu are de gând să se întâlnească cu tine, dar încearcă să te împiedice să te întâlnești cu altul.

În acest caz, deconectează telefonul pe durata întâlnirii!

2. Este mereu interesat de planurile tale.

Probabil îți spune că nu simte nimic pentru tine, dar vrea mereu să știe unde ești și cu cine. Încă mai este gelos!

Fii atentă, el nu are dreptul să-ți spună ce să faci.

3. Te urmărește online.

Poate că îți scrie constant pe rețelele sociale pentru a afla unde ești. Poate că îți urmărește activ poveștile. Este clar că își bagă nasul în treburile tale.

4. Te convinge să nu începi o nouă relație și critică alți bărbați.

Te poate convinge să nu începi o relație cu un anumit bărbat, criticându-l. Îți poate spune: „Mai bine te concentrezi pe tine acum” sau „Ești prea bună pentru oricare dintre acești tipi”, deși el însuși nu te invită la o întâlnire.

Mai bine ignoră-i comentariile – nu le spune în interesul tău.

5. Încearcă să te împiedice să ai o altă relație.  

Poate că ai început deja să te întâlnești cu cineva, însă el continuă să calomnieze bărbatul cu care te întâlnești. Și dacă te desparți, oricum nu va lua locul iubitului tău. El doar vrea ceea ce nu are, iar când primește, se plictisește.

6. Se preface că te vrea înapoi.

Este o mișcare foarte dură să te împiedice să te întâlnești cu alții. Crezi că el vrea să fie cu tine, de aceea îi refuzi pe alții, apoi nu face nimic și continuă să te păcălească.

7. Se comportă de parcă ar fi fratele tău mai mare.

Te face să crezi că știe mai bine de cine ai nevoie. Într-un cuvânt, dacă un bărbat din viața ta este gelos, dar nu face nimic pentru a fi cu tine, atunci este imatur și nu merită să fie în preajma ta nici măcar ca un presupus prieten.