7 acțiuni pe care trebuie să le faci dacă bărbatul nu-ți mai trimite mesaje și nu sună.

Deci, bărbatul a dispărut. Nu-ți mai trimite mesaje sau a promis că te sună și nu a făcut-o. Asta te înnebunește.

Începi să te întrebi ce s-a întâmplat. Dacă ai încredere în tine, atunci crezi că este ocupat sau poate că s-a întâmplat ceva. Dacă ești nesigură, atunci crezi că te-a părăsit.

Într-adevăr, pot fi multe motive. Dar algoritmul acțiunilor tale trebuie să fie următorul:

1. Abține-te și nu-l bombarda cu mesaje.

Când bărbatul nu-ți răspunde, cel mai rău lucru pe care îl poți face este să-l bombardezi cu mesaje. Acesta este cel mai simplu mod de a-l îndepărta de tine. Nu-i trimite mesaje pe toate rețelele sociale sau prietenilor săi pentru a afla despre el. Vei arăta disperată.

2. Urmează regula celor 3 zile.

De obicei, această regulă se aplică perioadei de după prima întâlnire, dar și în acest caz este potrivită. Nu-i trimite mesaje și nu-l suna timp de trei zile pentru a vedea dacă ia el legătura cu tine. După trei zile, dacă încă nu ți-a scris și nu te-a sunat, trimite-i un mesaj scurt. Nu-l întreba, nu cere, nu fi agresivă. Altfel, sigur nu-ți va răspunde. Dacă tace și acum, ar fi timpul să-l uiți.

3. Dacă este posibil, întâlnește-te cu el personal. 

Pentru a-i simți vibrațiile. Aceasta este și o oportunitate de a te îmbrăca cochet și de a-i reaminti cât de frumoasă ești. Bărbații iubesc cu ochii, de aceea uneori au nevoie să le amintești de tine. Prin reacția lui vei înțelege de ce nu ți-a răspuns.

4. Ai grijă cui te plângi de el.

Nu este nevoie să te plângi prietenilor comuni, pentru că aceștia îi pot transmite cu ușurință totul și chiar pot înfrumuseța adevărul.

5. Nu scrie desprea asta pe rețelele sociale. 

Fără indicii, fără cântece, imagini, meme-uri și citate cu sens ascuns. Poate crezi că asta îi va atrage atenția și îl va face să-ți scrie, dar de fapt, doar vei arăta imatură și enervantă, ceea ce îl va înstrăina complet de tine.

6. Nu-l aștepta.

Nu trebuie să stai lângă telefon și să tresari la fiecare notificare. Nu-i permite nici lui, nici tăcerii lui să-ți conducă viața.

7. Mișcă-te înainte!

Deci, nu te-a sunat și nici nu ți-a scris? Ei bine, mergi mai departe! Dacă nu-i acorzi atenție și îți vezi de viața ta, acesta va deveni principalul mesaj pentru el că nu este demn de tine! Și dacă nu te respectă suficient încât să-ți răspundă, atunci nu merită timpul tău!