6 sfaturi de la bărbați despre cum să comunici cu ei prin mesaje.

În lumea modernă, de foarte multe ori prima comunicare are loc în mediul online, de aceea mesajele sunt prima impresie pe care o faci asupra unei persoane. Potrivit sondajelor, ceea ce provoacă antipatie în corespondență sunt greșelile de ortografie și punctuație. Iată ce sfaturi mai oferă bărbații despre ce să faci sau să nu faci atunci când comunici cu ei:

1. Nu folosi prea multe emoticoane.

Prea multe emoticoane și emoji doar distrug comunicarea și interesul bărbatului.

„Este destul de greu să-ți dai seama ce emoji a trimis fata și ce înseamnă acesta.”

„Prea multe emoji-uri sunt chiar mai enervante decât atunci când fata trage de timp pentru a nu-ți răspunde imediat. Și asta mă face confuz: mă place sau nu? De ce trebuie să aștept ore întregi răspunsul ei? Imediat îmi imaginez că are un iubit și îmi scrie doar când el nu este alături.”

2. Nu pune prea multe întrebări.

Corespondența nu este un interviu. Este comunicare.

„Nu știu ce voi face seara sau duminica, unde voi pleca în vacanță…Este extrem de enervant.”

„Urăsc când fata întreabă: „Bună, ce faci?” După un minut: „Ești ocupat? Să-ți scriu mai târziu? Sau mă vei suna tu când vei fi liber? Voi fi în centru, poate vrei să ne întâlnim? – Calmează-te, nu ți-am răspuns nici la prima întrebare.”

3. Asigură-te că știi cui îi scrii.

Ai vrea să primești mesajul unui băiat pe care l-a scris altcuiva, dar din greșeală ți l-a trimis ție? Oare este atât de dificil să verifici numele celui căruia îi scrii? Și în niciun caz nu trebuie să o faci intenționat, provocându-i gelozie.

4. Nu exagera cu slangul. 

„Fetele care au obiceiul de a comunica mult, folosesc cuvinte speciale și abrevieri care nu sunt clare celor care nu comunică atât de des online. Te rog, descifrează.”

„Ma enervează când fata folosește astfel de cuvinte în mod special pentru a părea mai modernă.”

5. Nu scrie mai mult de 2, maxim 4 mesaje înainte ca el să-ți răspundă.

Permite-i bărbatului să-ți răspundă mai întâi la un mesaj, maxim 3-4, dacă chiar ai ceva de spus, dar nu ar trebui să-l întrebi despre motivul pentru care nu-ți răspunde.

6. Și bărbații au emoții. 

Ei, de asemenea, analizează fiecare cuvânt din mesaj și, de asemenea, întreabă prietenii dacă ar trebui să răspundă imediat.

„Recunosc că adesea răspund scurt, pentru a păstra misterul.”

”Prefer să vorbesc despre subiecte personale doar în corespondență, pentru că la o întâlnire personală îmi este rușine să fiu atât de sincer.”