Test: Dacă aceste 2 linii de pe palmele tale sunt situate la același nivel, acesta este un semn bun.

Chiromanția a apărut în Asia de Sud-Est și s-a răspândit în India, China, Tibet și teritoriile adiacente. Citind liniile de pe palme, chiromanții ne pot prezice viitorul. Lipind palmele împreună și determinând poziția anumitor linii, ei pot afla multe despre ceea ce te așteaptă în viața amoroasă și în căsătorie.

Ești curios să afli cum va decurge viața ta personală?

Să facem un exercițiu simplu. Pentru a afla ce te așteaptă în viitor, plasează ambele palme în față și compară liniile de sub degete.

Citește interpretarea mai jos:

1) Linia de pe palma stângă este situată mai sus.

Dacă linia din palma stângă este situată mai sus decât cea din palma dreaptă, atunci ești un luptător pentru dragoste. Ai multă pasiune în tine și nu-ți este frică să lupți pentru ceea ce îți este drag. De asemenea, înseamnă că nu ești lipsit de frumusețea fizică.

2) Linia de pe palma dreaptă este situată mai sus. 

Dacă linia din palma dreaptă este situată mai sus decât cea din stânga, atunci ești un suflet bătrân și te simți confortabil în compania persoanelor în vârstă. Dacă e să vorbim despre căsătorie, atunci cel mai probabil ca partener de viață îți vei alege o persoană mai în vârstă decât tine.

Ești o persoană sinceră și directă, care gândește non-standard. Citești literalmente oamenii, indiferent cum încearcă ei să se prezinte.

3) Ambele linii sunt situate la același nivel și formează o curbă perfectă.

Dacă liniile de pe palma dreaptă și stângă coincid, atunci în suflet ești un copil. Știi să empatizezi. Oamenii din jurul tău simt asta și vin la tine atunci când au nevoie să fie ascultați.

Ca partener de viață vei alege o persoană care va fi acceptată de prietenii și membrii familiei tale. Orice schimbare în viața ta, mare sau mică, îți provoacă disconfort. Cu toate acestea, continui să depășești obstacolele din calea ta, oricare ar fi ele, și în cele din urmă devii mai bun și mai puternic.