Test: care dintre aceste 4 femei minte? Puțini oameni răspund corect la această întrebare.

Verifică, dacă poți citi corect limbajul non-verbal.

Conexiunea interpersonală – nu sunt doar cuvintele pe care le rostim, ele deja sunt supuse diferitelor tipuri de interpretări. Ceea ce gândim și ceea ce suntem – de asemenea, este legat de relația corpului și celor mai mici gesturi. Citirea corectă a acestor semnale ne face viața mult mai ușoară.

Discursul non-verbal poate spune uneori mai mult decât cuvintele. Omul spune ceva, însă comportamentul sau expresia sa facială pot indica complet altceva.

Poți citi mesaje atât de neclare? Poți verifica foarte ușor acest lucru. În imagine vedem aceeași femeie în patru ipostaze diferite. Sarcina ta este să determini pe baza gesturilor sale, când minte.

În care ipostaze femeia ascunde ceva? Alege o opțiune: 1, 2, 3 sau 4.

Opținea 1

Palmele femeii sunt deschise, ceea ce indică faptul că ea este o persoană deschisă și, cel mai probabil, nu tolerează minciunile. Unii oameni nu au încredere în cei care gesticulează puternic în timpul conversațiilor, dar acest lucru se întâmplă, de obicei, inconștient și nu neapărat înseamnă ceva anume. Cu siguranță în prima imagine femeia nu minte.

Opțiunea 2

Poziția corpului femeii indică faptul că este prea suspicioasă. Ticul nervos (se ține de ureche), poate indica că vrea să te înșele sau cel puțin încearcă să nu-ți spună adevărul complet. Ea poate, însă nu neapărat, să-ți ascundă ceva.

Opțiunea 3

Totul indică faptul că această femeie este alegerea perfectă. Ea știe să asculte cu răbdare și să analizeze fiecare cuvânt pe care îl spui. Suportul bărbiei este cea mai bună dovadă în acest sens. Ea este o femeie sinceră, nu are de ce să mintă.

Opțiunea 4

Limbajul corporal al femeii în această ipostază indică faptul că ea poate fi cea care minte. Acest lucru este dovedit de un semnal imperceptibil, dar semnificativ. Experții nu au nicio îndoială că acoperirea gurii este primul semnal că ți se ascunde ceva. Dintre toate opțiunile, aceasta pare cea mai evidentă.