”Va divorța și se va căsători cu mine!” Povestea unei amante care a rămas însărcinată și și-a distrus viața.

Lisa l-a cunoscut pe Mark într-un restaurant. Stăteau la mesele alăturate și se priveau reciproc. După 15 minute de semnale vizuale, bărbatul a chemat chelnerul și i-a comandat fetei desertul preferat. Apoi a întrebat-o: „Te superi dacă stau cu tine?” Lisa i-a răspuns cu un zâmbet de aprobare și a început să guste desertul.  

Mark nu a ascuns faptul că este căsătorit. Nu și-a scos verigheta și a vorbit calm despre copii. ”Fiica mea are 6 ani, iar fiul meu în curând va merge în clasa a șaptea.” Nu a spus niciun cuvânt rău despre soția lui. „Cudat ”, se gândi Lisa. „ De ce un bărbat atât de elegant se plimbă singur prin restaurante?”

Bărbatul se uita la interlocutoarea sa cu un interes real. Nu i-a dat vreo speranță pentru ceva mai mult, doar i-a propus să fie prieteni. A întrebat-o despre copilăria ei, despre relațiile cu părinții, hobby-uri și interese. Și în timp ce ea îi povestea povestea vieții sale, el o asculta cu atenție.

Lisa nu a fost niciodată lipsită de atenția bărbaților. Dar de data asta era diferit. Se simțea o anumită profunzime între ei. Ea a memorat vocea lui catifelată și ochii albaștri plini de bunătate. Fata a fost uimită de onestitatea și decența lui. Și, bineînțeles, de complimentele pe care i le făcea.

Bărbatul i-a propus să se reîntâlnească. Și ea nu l-a putut refuza. În weekend, au ajuns din nou în același restaurant. Mark a venit mai devreme și a așteptat-o cu un buchet de flori roz. 

– Ce flori frumoase!

– La fel ca tine, milady.

Din exterior, păreau un cuplu de îndrăgostiți. Toată seara își șopteau ceva la ureche și zâmbeau dulce. Nimeni nu ar fi crezut că este doar o întâlnire amicală. Lisa era încântată de bărbat: nu a încercat să o îmbete, nu a molestat-o, ci s-a comportat ca un adevărat domn. Maturitatea sa a fermecat-o din primele minute. Și, bineînțeles, că ea voia să acționeze. Soția sa cu siguranță nu îi este concurentă. Lisa era sigură că, dacă bărbatul iubește femeia, atunci nu își caută prietene prin restaurante.

Au început să se întâlnească din ce în ce mai des. El îi aducea flori și bijuterii, iar ea încerca să fie cea mai frumoasă pentru el. Lisa a înțeles clar că nu vrea doar prietenia lui. Voia ceva mai mult și considera că merită asta. Într-o zi, ea a îndrăznit și i-a împărtășit gândurile sale. Iar Mark i-a răspuns: „Dacă vrei să fim împreună, atunci voi fi foarte fericit. ”

La aniversarea relației, bărbatul a invitat-o într-o vacanță prin Europa. Fetei i se părea că sunt în luna de miere. Era atât de fericită încât nu-și putea imagina viața fără el. Și tot aștepta ca el să înțeleagă că trebuie să divorțeze. Dar Mark nu deschidea acest subiect și nu menționa niciodată numele soției. Iar ea nu voia să-l întrebe. Totuși, bărbatul trebuie să ia inițiativa.

Întorcându-se acasă, Lisa a aflat că este însărcinată. Era extrem de fericită. Acum Mark cu siguranță va divorța și o va cere de soție. Ea a decis să-i pregătească iubitului o surpriză. A pregătit bucatele lui preferate, a cumpărat o sticlă de vin scump și a aprins lumânări. Și desigur s-a îmbrăcat cât mai seducător. 

Mark a fost plăcut surprins. Nu înceta să-și admira iubita, lăudându-i frumusețea impecabilă și talentele culinare. Iar după cină, fata i-a înmânat o cutie frumoasă cu o fundă albă.

– Ce este? – se uită bărbatul surprins la cele două benzi de pe testBucuria de pe chipul lui instantaneu s-a schimbat pe o expresie serioasă. 

– Al cui este copilul?

– Ce? Al tău, desigur.

— Nu, nu se poate. am fost foarte atent.

– Mark vom avea un copil. Cum poți spune asta? Te iubesc doar pe tine și tu mă iubești.

– Nu-ți voi permite să-mi distrugi familia. Și voi rezolva imediat această problemă, ca să nu mă poți șantaja.

Lisa nu-și amintea cum s-a încheiat acea zi. Ea s-a trezit într-o cameră de spital. Asistenta îi spunea ceva, dar capul i se învârtea și toate sunetele păreau să se dizolve în ceață.