5 motive pentru care nativii din zodia Gemeni nu sunt iubiți de alte zodii.

Gemenii – sunt oameni minunați care pot combina în sine trăsături ce nu se combină. De exemplu, inteligența ridicată și optimismul inepuizabil se intersectează cu instabilitatea emoțională și frivolitatea. Iată 5 trăsături de caracter pentru care Gemenii nu sunt iubiți de alte semne ale zodiacului.

1. Instabilitatea.

Primul și principalul motiv este – instabilitatea Gemenilor. În mod paradoxal, singurul lucru stabil la care este predispus acest semn zodiacal este inconstanța în comportament. Astăzi Gemenii pot spune ceva, iar mâine – complet altceva. Își schimbă părerile precum mănușile, se contrazic în mod constant singuri pe sine. Același lucru este valabil și pentru starea de spirit instabilă, care poate fi afectată de cea mai mică adiere de vânt.

2. Prea multă vorbă.

Gemenii vorbesc tot ce le vine în minte, spun o mulțime de povești interesante, chiar dacă unele nu se referă la ei. Astfel pot trăda din neatenție secretul cuiva și nici măcar să nu observe greșeala, considerând că este ceva normal. Gemenii – sunt bârfitori. Ei adoră bârfa și nu ezită să-i bârfească pe la spate pe cei pe care îi cunosc.

3. Minciuna. 

Gemenii – sunt regii minciunilor. Au limba ascuțită și nu trebuie să depună niciun efort pentru a țese o poveste memorabilă și credibilă pe care alții o vor asculta cu gura larg deschisă. Reprezentanții semnului folosesc adesea această abilitate în beneficiul lor, înșelându-i pe alții și manipulând oamenii creduli. Adesea, Gemenii se mint chiar și pe sine, poartă măști și pretind că sunt ceea ce, de fapt, nu sunt.

4. Iresponsabilitatea.

Frivolitatea Gemenilor duce adesea la faptul că renunță la jumătatea drumului, nu depun eforturi să ducă sarcinile la bun sfârșit. Plictiseala joacă un rol major în viața zodiei, iar dacă Gemenii se plictisesc de o activitate, vor găsi imediat ceva mai incitant, fără să se gândească la consecințe. De aceea, de multe ori astfel de oameni nu își țin promisiunile: pur și simplu se fac că nu observă responsabilitatea pusă pe umerii lor.

5. Superficialitatea

Acești nativi tratează totul prea frivol, fără a pătrunde în esența problemelor. Nu citesc printre rânduri, ci se bazează doar pe datele inițiale. Gemenii cred că această cantitate de informații este suficientă pentru a rezolva problema. Astfel de oameni acționează de obicei impulsiv: mai întâi fac și apoi se gândesc la ceea ce s-a întâmplat.