Numerologia în dragoste: iată cum se determină compatibilitatea unui cuplu după data nașterii.

Pentru a afla compatibilitatea unui cuplu, numerologii folosesc o formulă simplă și precisă. Cel mai simplu mod de a evalua compatibilitatea – este adunarea numerelor zilei de naștere pentru a calcula numărul destinului. Chiar dacă nu iei în serios astfel de concluzii, nu te vei plictisi – imaginează-ți că acesta este un joc. 

FORMULA ȘI ALGORITMUL

Schema este simplă: trebuie să cunoști data nașterii – a ta și a partenerului. Scrie toate numerele într-o linie (nu contează în ce ordine) și adună-le pe toate până obții un număr de la 1 la 9.

De exemplu, te-ai născut pe 1 ianuarie 1996, iar potențialul tău partener (sau parteneră) s-a născut pe 2 februarie 1993. Aduni toate numerele din data nașterii: 1+1+1+9+9+6=27, apoi 2+7=9. Deci numărul tău este 9. Calculează și data lui: 2+2+1+9+9+3=26, apoi 2+6=8. Numărul lui este 8.

Acum adună numerele obținute: 9 + 8 = 17 – și continuă până obții o singură cifră: 1 + 7 = 8. Opt va fi numărul destinului cuplului vostru. Fiecare număr are semnificația și interpretarea sa, caracterizând compatibilitatea după data nașterii. Citește rezultatele mai jos.

REZULTATELE CALCULULUI

Numărul destinului 1. Veți putea muta munții dacă vă uniți forțele. Unu – indică o compatibilitate înaltă. Unu – este numărul liderului, așa că veți avea adesea certuri și „lupta pentru teritoriu”, dar dacă descoperiți secretul armoniei, atunci ambii veți fi fericiți. Relația va fi lungă și de încredere, iar prietenia va fi puternică, bazată nu numai pe sentimente, ci și pe încredere, înțelegere și alte caracteristici pozitive.

Numărul destinului 2. În cuplul vostru cel mai important aspect este situația financiară stabilă a unuia dintre parteneri. Cu cât veniturile sunt mai mari, cu atât relația este mai puternică. Nu veți avea romantism ca în filme, dar asta nu înseamnă că veți avea o familie rea – atât căsătoria, cât și prietenia vor dura mult timp, dacă acționați în cadrul unor acorduri, vă respectați reciproc și nu vă enervați din cauza unor fleacuri.

Numărul destinului 3. Ambii adorați comunicarea și flirtul. Nu vă veți plictisi, în relație va exista multă pasiune. Dar s-ar putea să iasă la suprafață trădările, în special dacă reușiți să rămâneți împreună mult timp. Pentru voi este mult mai ușor să fiți prieteni decât iubiți. În același timp, acest număr indică înțelegerea din jumătate de cuvânt și capacitatea de a vă ajuta reciproc, a vă sprijini, a vă înțelege și asculta.

Numărul destinului 4. Organizare, constanță, confort – asta vă așteaptă dacă compatibilitatea după data nașterii este cifra patru. Veți avea o relație caldă, în care fiecare este preocupat în mod egal pentru celălalt. Cu toate acestea, fiecare va trebui să depună eforturi – deoarece este foarte probabilă o perioadă de adaptare, dar după ce va trece, veți putea conta pe înțelegere reciprocă completă.

Numărul destinului 5. Pasiune înflăcărată și mult s*x. Baza relației voastre este capacitatea de a vă provoca unul altuia plăcere. Și deși totul se bazează pe iubire, ambii sunteți egoiști. Fiecare va insista pe opinia sa, va încerca să fie lider. Unora le place acest montagne russe, dar nu tuturor. Dacă învățați să vă ascultați reciproc (și, cel mai important, să vă auziți), puteți crește într-una dintre cele mai puternice alianțe.

Numărul destinului 6. Numărul șase indică că veți fi împreună mult timp. Prioritatea absolută pentru ambii este ajutorul reciproc. Dacă alegeți să vă căsătoriți, veți crea o familie calmă și prietenoasă, iar dacă trebuie să încheiați relația, veți rămâne prieteni buni. Nu vă veți înțelege imediat, dar cei care vor depăși dificultățile vor primi un premiu demn – un partener fidel sau o prietenie puternică.

Numărul destinului 7. Cuplul se va dovedi a fi (aproape) perfect. Astfel de parteneri sunt literalmente făcuți unul pentru celălalt. În același timp, atât unul, cât și celălalt sunt tactici: sunt capabili să negocieze, așa că rareori se vor întâmpla certuri și scandaluri. Vă veți ajuta mereu pentru a rezolva împreună orice problemă.

Numărul destinului 8. Sunteți atât de diferiți, dar tocmai asta vă atrage. Relația poate fi numită ciudată, non-standard: unul dintre parteneri este mai încrezător și gata să-și asume riscuri, iar al doilea este timid și tinde spre stabilitate. Dacă învățați să vă folosiți avantajele caracterelor în diferite situații, veți deveni un cuplu foarte flexibil și puternic. Nu va decurge totul perfect, dar veți putea obține armonie în cazul în care va exista încredere, lucru cu sine, toleranță unul față de celălalt.

Numărul destinului 9. În cazul vostru mai bine rămâneți prieteni. Sau calculați bine toate argumentele pro și contra, abordând problema cât se poate de practic (dacă este al naibii de bogat și nu vrei să ratezi această șansă). În această relație, cineva va trage întotdeauna plapuma asupra sa, încălcând interesele celuilalt. Nu va fi ușor să formați o alianță strânsă – va trebui să-i accepți defectele și să încerci să le înlături pe ale tale.