Test psihologic: Alege un trandafir și află ce pericol poate dăuna relației tale.

Trandafirul – întotdeauna a fost considerat un simbol al precauției, pasiunii, curajului și dragostei. Potrivit legendei, floarea a crescut în Grădina Edenului fără spini și i-a dobândit atunci când omul a greșit.

Acest test scurt îți va spune ce amenințări și pericole stau în calea relației tale. Trebuie doar să faci o alegere intuitivă.

Care floare îți place cel mai mult?

1. Trandafirul negru

Floarea neagră indică gelozie. Acest sentiment otrăvitor se poate manifesta nu numai în relația cu sexul opus, ci și cu prietenii. Nu uita că petrecerea timpului fără celălalt este, de asemenea, important și necesar.

2. Trandafirul albastru

Îți este frică constant de ceva. Preocupările și temerile sunt peste tot, chiar dacă nu există motive reale. Frica de a-ți pierde încrederea, gândurile nocturne despre posibilele aventuri ale partenerului, analiza greșelilor din trecut te pot face paranoică. Doar relaxează-te și nu atrage negativitatea în viața ta.

3. Trandafirul roz aprins

În relația ta lipsește diversitatea. Rutina vă absorbe ultimele picături de romantism. Pentru a evita plictiseala, petreceți mai mult timp pe un teritoriu neutru cu prietenii sau mergeți într-o vacanță. Schimbarea anturajului vă va aduce beneficii amândurora. 

4. Trandafirul roz 

Cel mai probabil, ești caracterizată de egoism, care poate dăuna viitorului comun. Toți oamenii sunt puțin egoiști, dar uneori este important să te oprești și să nu te gândești doar la tine. Manifestă mai mult interes pentru partener, pentru gândurile și dorințele lui. Astfel el se va simți necesar și de neînlocuit.

5. Trandafirul alb

Alegerea acestui trandafir vorbește despre o luptă internă. Uneori simți îndoiala – dacă să-ți exprimi nemulțumirea față de partener sau să taci. Un astfel de comportament poate duce la dezacorduri și neînțelegeri. Fii sinceră și nu-ți fie teamă de reacția lui. Așa vei fi auzită și cererile îți vor fi îndeplinite.  

6. Trandafirul multicolor

Potențialul pericol care poate dăuna relației tale armonioase este legat de temperamentul și ardoarea ta. Impulsivitatea sau cerințele exagerate nu vor fi întotdeauna cea mai bună soluție într-o situație dificilă. Fii mai blândă și arată-ți nemulțumirea într-un mod mai calm.

7. Trandafirul galben

Grija excesivă poate deveni un adevărat inamic, deoarece nu poți controla toți pașii partenerului. Un astfel de comportament, mai devreme sau mai târziu, se va transforma în manipulare, iar acest lucru nu va fi pe placul nimănui.  

8. Trandafirul roșu

Obișnuința – este un pericol care poate strica idila existentă. Zilele trec și ți se pare că acest bine va exista mereu. Dar în astfel de perioade poți uita de valoarea partenerului. Noile impresii comune vă vor ajuta să faceți față unei posibile crize.