Test: Alege un cuplu de dansatori, iar noi îți vom spune ce fel de relație ai nevoie.

Toți oamenii sunt diferiți și toți au nevoie de diferite relații. Cineva are nevoie de o relație calmă, cineva de o relație plină de pasiune, iar cineva își dorește și una, și cealaltă. Acest test psihologic te va ajuta să afli ce fel de relație ai nevoie.

Privește imaginea și alege un cuplu de dansatori. Dacă ai ales stilul de dans:

1. Flamenco 

Încă nu vrei să fii într-o relație. Chiar dacă îți întâlnești jumătatea, vei cere libertate. Ai nevoie de o persoană la fel ca tine, căreia nu-i plac limitele și restricțiile.

2. Balet

Ai nevoie de o relație de calitate „înaltă”. Cea care se bazează pe compatibilitate deplină. Pentru tine este acceptabilă doar iubirea la prima vedere și pentru totdeauna.

3. Tango

Ai nevoie de o relație ”pipărată”. Dacă nu există pasiune între tine și partenerul tău, te vei plictisi rapid. O astfel de relație nu va fi lipsită de certuri, dar ele doar vă vor apropia.

4. Salsa

Ai nevoie de o relație armonioasă în care domnește egalitatea. Vei fi fericită cu un partener care te iubește așa cum ești, iar tu pe el. Astfel de cupluri încep de obicei cu o prietenie puternică.

5. Disco

Ai nevoie de o relație imprevizibilă. O persoană cu care vei putea petrece confortabil o seară acasă sau veți putea pleca spontan undeva. Vei fi fericită cu cel care va deveni sufletul tău pereche.

6. Vals

Ai nevoie de un partener care va fi lider în relație. Tu nu vrei să rezolvi problemele casnice. De aceea, caută-ți un om pe care te vei putea baza complet, iar el cu plăcere te va înconjura cu grijă.