Iată 9 secrete pe care părinții tăi au uitat să ți le dezvăluie.

Ei sunt cei mai puternici oameni din lume.

Chiar dacă ai avut o relație de încredere cu părinții tăi, ei ți-au ascuns ceva. Vrei să afli ce?

Iată 9 secrete:

1. Au vărsat lacrimi pentru tine de nenumărate ori.

Au plâns când te-ai născut. Au plâns când ai făcut primii pași. Au plâns când ai rostit primul cuvânt, când ai cântat pe scena școlii pentru prima dată, când ai cântat la pian pentru prima dată, când ai absolvit școala și facultatea…

Părinții tăi vor fi întotdeauna mândri de fiecare realizare a ta.

2. Au făcut sacrificii mari pentru tine. 

Toți părinții fac sacrificii uriașe pentru copiii lor, iar al tăi nu fac excepție. Când erai copil mic, nu și-au permis să meargă la o petrecere sau chiar să doarmă bine. Când ai mai crescut, toate vacanțele, cariera și obiectivele lor de viață erau pe locul doi după tine. S-a mai întâmplat să-ți dea ultima bucată, deși voiau să o mănânce. Și probabil că nu s-au plâns niciodată.

3. Au fost mereu îngrijorați pentru tine.

Dar sarcina lor principală era să se asigure că vei crește o persoană de succes. Dacă ai fi în locul lor, ți-ai face și tu griji! Să sperăm că părinții tăi te-au învățat cum să faci față preocupărilor.

4. I-ai rănit, dar ei oricum te-au iubit.

Între mamă și copil întotdeauna există o legătură specială, pentru că mama a îndurat atât de multe! Se spune că a naște un copil este la fel de dureros precum a expulza un pepene verde. Acum imaginează-ți, că mai și iubești acest pepene!

5. Părinții tăi nu sunt perfecți.

În timp, toți înțeleg acest lucru. Părinții ni se par o forță indestructibilă, dar ei nu sunt perfecți. Când vei deveni părinte, nici tu nu vei fi perfect. Dar tot trebuie să fii puternic.

6. Sunt fericiți când te privesc. 

Tu ești creația lor. Mândria și fericirea lor. Ei nu iubeau pe nimeni la fel de mult ca tine.

7. Le-a fost dureros să te audă plângând.

Și nu pentru că i-ar fi enervat. Părinții tăi și-au dorit mereu să te vadă fericit. Când ai căzut și ți-ai rănit genunchiul, ei ți-au simțit durerea. Și au fost mereu alături de tine.

8. Le-a fost foarte greu să se despartă de tine. 

Când ai pășit în lumea adulților, le era greu. Pentru ei era ca pierderea unei persoane dragi. Dar, în același timp, a fost o victorie. La urma urmei, au reușit să facă totul bine!

9. Dacă ar fi nevoie, ar trece prin toate din nou.

Cum altfel?

Acum îți înțelegi părinții?