Cum se schimbă atitudinea femeii odată cu vârsta: 7 semne ale unei femei adulte.

Pe când aveam 24 de ani, un coleg de 40 de ani mi-a spus:

– Nu ești ca celelalte! – indicând spre colegele noastre. – Femeile adulte sunt mai dure, se îngrijesc mai puțin și sunt mult mai critice cu bărbații.

Astăzi pot compara modul în care atitudinea femeii adulte se schimbă în comparație cu vârsta mai tânără.

– 1. Femeile adulte creează uneori impresia că sunt dure. Acest lucru se întâmplă pentru că ele nu fac acte de caritate pe cheltuiala altora. Dorința de a-i ajuta pe toți dispare rapid când trebuie să fii responsabilă pentru alegerea ta. De exemplu, o femeie adultă nu se va supune pericolului de a fi atacată de animalele fără adăpost care trebuie hrănite, nu va crește singură copii, nu va lupta cu un cetățean pe care i-a fost teamă să-l jignească cu un refuz grosolan etc.

– 2. Femeile adulte devin mai critice. Ele acumulează experiența de viață care le permite să analizeze diverse strategii ale comportamentului oamenilor. De regulă, cea mai mare dezamăgire poate fi provocată de cei care se presupune că nu au fost lăsați să se realizeze, de circumstanțe nepotrivite (de exemplu, lipsa părinților bogați) sau agresiunea lumii ostile ( nimeni nu mă înțelege).

– 3. Femeile adulte devin mai curajoaseÎși apără drepturile mai activ, spun „nu” cu voce mai tare, întrerup imediat comunicarea inutilă. Sunt mai greu de înșelat, ripostează mai aspru și toate împreună le ajută să nu fie o pradă atât de ușoară. Fie că este vorba de vânzări sau de relațiile amoroase.

– 4. Femeile adulte aleg adesea comoditatea în locul modei. Dezamăgite de promisiunile reclamelor și pozelor frumoase de pe net, ele poartă doar ceea în ce se simt confortabil: pantofi cu tocuri medii și joase, haine potrivite vremii, blugi etc. Poate că atrag mai puțin pivirea bărbaților decât fetele tinere, dar hainele lor sunt mai funcționale pentru plimbări, muncă și îngrijirea celor dragi.

-5. Femeile adulte poartă o responsabilitate mai mare. Vârsta mijlocie este vârsta la care ești responsabilă pentru tine (toate tipurile de taxe, plăți, certificate, nevoia de a obține hrana zilnică și de a te menține în formă), pentru copii și uneori pentru părinții în vârstă. Femeile care au ghinion în relații mai sunt responsabile și pentru soții lor. De aceea, par mai puțin lejere și mai preocupate.

– 6. Femeile adulte au mai multă încredere în sineÎn ciuda faptului că corpul lor corespunde mai puțin standardelor decât în ​​tinerețe, ele știu să-și depășească complexele, să se prezinte într-o lumină favorabilă, să-și sublinieze avantajele și să-și ascundă defectele. Asta le face să fie mai mulțumite de sine.

– 7. Femeile adulte își apreciază mai mult timpul. Ele știu deja că lucrurile, oamenii și realizări sunt temporare și trebuie să ai timp să te bucuri de ele la maximum, să nu le amâni pe mai târziu. De aceea, încearcă să acționeze aici și acum, să folosească oportunitățile pe care le oferă viața și să savureze bucuria pe care o pot atinge, în loc să viseze la imposibil.

Femeile adulte sunt frumoase prin puterea, încrederea, experiența și profunzimea lor. Sunt mai puțin dependente de opinia străină, se înțeleg mai bine pe sine. Și încearcă să trăiască azi, nu mâine sau ieri. Iar cele mai frumoase și mai atractive femei adulte sunt cele care au fost capabile să se recunoască ca persoane adulte, decât să alerge după tinerețea trecătoare.