Potrivit bărbaților femeia ideală este înzestrată cu aceste 10 caracteristici.

Bărbații și femeile au opinii diferite despre ideal și cu atât mai mult despre femeia ideală. Pentru femei, cel mai mult contează aspectul și oportunitatea de a se realiza ca persoană, iar pentru bărbați cele mai importante sunt calitățile interne.

10 semne ale femeii ideale potrivit bărbaților.

1. Tandrețea

Femeia trebuie să fie blândă. Chiar și într-un mediu în care este trebuie să dai dovadă de fermitate, tandrețea trebuie să se observe în maniere, cuvinte, în fiecare mișcare.

2. Femeile cuceritoare cu ochi de culoare deschisă.

De regulă, privirea acestor femei se distinge de cea a femeilor cu ochi căprui. O privire radiantă de sub genele groase atrage și vrăjește bărbații.

3. Aroma

Femeia perfectă trebuie să miroasă perfect. Parfumul ar trebui să se potrivească pe deplin imaginii sale. Sună ciudat, dar la prima întâlnire bărbații adulmecă foarte des femeia. Aroma emanată este fundamentală pentru ei.

4. Curbele

Pentru majoritatea bărbaților, silueta ideală se află adesea pe primul loc printre virtuțile femeilor. Și ea este capabilă să umbrească multe defecte.

5. Feminitatea

Indiferent de imaginea și stilul ales, femeia trebuie să fie feminină. Bărbații apreciază această calitate și nu sunt capabili să-i reziste.

6. Prezența unei gropițe pe bărbie

Nu toate femeile au o gropiță pe bărbie, însă cele cele mai norocoase sunt capabile să atragă instantaneu bărbații. Ei consideră o astfel de femeie unică și, poate, chiar ideală.

7. Franțuzoaicele

Franța este țara iubirii, iar femeile franceze, în opinia bărbaților, sunt cele mai bune amante. De aceea, tot ceea ce le amintește de Franța este considerat ideal.

8. Părul lung

Părul lung este pe placul nu numai femeilor, ci și bărbaților. Sau, mai degrabă, ei sunt înnebuniți după buclele lungi, lăsate pe spate.

9. Brunetele

Brunetele arzătoare au atras întotdeauna bărbații. Potrivit lor, acestea sunt cele mai pasionate femei, chiar dacă se disting printr-un caracter și temperament impulsiv.

10. Inițiativa

Bărbații nu suportă femeile care nu dau dovadă de inițiativă. Cele care așteaptă primul pas de la bărbați li se par plictisitoare.

Cu siguranță multe femei nu vor fi de acord cu aceste puncte. Dar acestea sunt preferințele bărbaților. Bărbații și femeile vorbesc limbi diferite, gândesc și simt diferit. Poate că într-adevăr suntem de pe planete diferite?