Cum faci femeia să se îndrăgostească de tine? Urmează acești 3 pași.

Dragostea feminină uneori pare de neînțeles. De fapt, nu este nimic misterios și imprevizibil aici. Ea apare și dispare întotdeauna în aceleași condiții.

Cum faci femeia să se îndrăgostească de tine?

Probabil fiecare bărbat s-a confruntat cu situația când comunicarea a decurs bine, însă la un moment dat femeia și-a pierdut interesul și nu a mai acceptat întâlnirea. Acest lucru s-a întâmplat pentru că nu ai făcut pașii necesari care i-ar fi permis femeii să se îndrăgostească de tine. Dacă te oprești la prima sau a doua etapă, nu va funcționa.

1. Provoacă-i interesul.

Pentru ca femeia să se îndrăgostească de bărbat, ea trebuie să fie interesată de el de la început. Bărbatul trebuie să-i trezească interesul cu aspectul, abilitățile sau trăsăturile sale de caracter.

Pentru ca ea să aibă șansa de a se îndrăgosti, trebuie să existe un interes care în viitor să va transforma în dragoste.

Nu vei putea trezi interesul fiecărei femei, pentru că totul este o chestiune de gust și prezența calităților pozitive. Dar dacă lucrezi cu tine, atunci mai multe femei vor fi interesate, însă această cifră nu va fi niciodată 100%.

De accea, nu are rost să comunici cu o femeie care nu este interesată de tine. Mai bine acordă atenție celor care sunt interesate de la început.

2. Oferă-i o șansă

După ce ai înțeles că femeia este interesată de tine, arată-i că ești dispus să intri în contact cu ea. Desigur, poți aștepta până când ea va dori să te cunoască, dar această tactică va fi mai puțin eficientă.

Majoritatea femeilor au o barieră care le împiedică să facă primul pas în relație, chiar și cu bărbatul pe care îl plac.

De aceea, ar trebui să aibă loc o întâlnire, care o va face să înțeleagă că ești interesat și dispus să comunici cu ea.

3. Fă-o să te cucerească.

Odată ce i-ai trezit interesul și i-ai arătat disponibilitatea de a comunica, nu mai trebuie să dezvolți singur această comunicare. Altfel, te vei îndrăgosti tu, nu ea.

Ai făcut totul pentru ca femeia să nu aibă o barieră morală în privința ta. Acum trebuie să-i atragi inițiativa. Acest lucru este important deoarece:

– în primul rând, te va anunța dacă mai are interes pentru tine sau dacă ai greșit cu ceva;

– în al doilea rând, va avea ocazia să dezvolte o relație cu tine și, prin urmare, să se îndrăgostească de tine.

Dacă femeia nu ia inițiativa după cele două etape, atunci fie nu te place, fie nu este capabilă să ia inițiativa și, prin urmare, să te iubească.

Construirea unei relații este în mare parte sarcina femeii. Bărbatul caută femeia și îi trezește interesul pentru persoana lui. Dacă vei continua să dezvolți doar tu relația, atunci fie vei ajunge în zona prietenilor, fie vei fi respins.

Toate acestea te privează de șansa unei relații normale. Prin urmare, atunci când ceva nu merge conform planului, ar trebui să revii la primul punct și să acționezi sistematic.