Bărbații răzbunători: Iată cine sunt ei și cum să-i eviți.

O prietenă mi s-a plâns de comportamentul ciudat al unui străin, care i-a scris pe o rețea socială. Imediat după „salut”, el i-a deschis ochii asupra mai multor detalii importante.

– Femeia este deja bătrână. Are treizeci și opt de ani, ceea ce înseamnă că va împlini în curând patruzeci de ani. Iar acolo unde sunt patruzeci vor fi în curând și cincizeci.

– Femeia nu arată prea bine. Cu machiaj și filtre arată bine, dar dacă se spală, atunci probabil că nu va mai fi, el știe sigur.

– Femeia cu siguranță caută pe cineva, ceea ce înseamnă că nu este căsătorită, viața ei de familie a eșuat, probabil că are vreun defect ascuns.

— De ce îmi scrii toate astea? – îl întrebă mirată femeia.

– Asta e misiunea mea – să-ți dau jos coroana pe cap! – răspunse străinul sincer. Și a dispărut.

Deci, am decis să adun și să sistematizez tot ce știu despre „răzbunarea” masculină… Și să descriu tipurile de „răzbunători”: mici, medii și mari pe care îi putem întâlni uneori în viață.

Micul răzbunător pe rețelele sociale.  

De obicei, are o slujbă formală și mult timp liber. De exemplu, poate fi paznic la un depozit sau păzește un obiect de care nimeni nu are nevoie. De asemenea, poate fi șomer sau pensionar. Pe vremuri, lumea lui s-ar fi redus la certuri cu vecinii și cu cei din transportul public. Iar acum, internetul îi oferă o mulțime de oportunități, inclusiv să se răzbune pe femei.

Datorită timpului liber, un astfel de cetățean are o zonă de acoperire mare. Dacă un tânăr milionar atrăgător stă pe plajă cu iubita sa sau face surfing și nu este deloc interesat de coroanele doamnelor necunoscute, dacă un muncitor mediu este prea ocupat la muncă, atunci un răzbunător inactiv are suficiente forțe și timp pentru diferite trucuri murdare. De fapt, el face asta până la 16 ore pe zi, când nu mănâncă, nu doarme și stă la coadă în clinica locală.

Uneori răzbunătorii sunt cetățeni foarte tineri – studenți sau elevi. Ei au tendința de a se juca în categoria lor de vârstă. Deși uneori zboară în categoria celor mai în vârstă – unde sunt eliberați de pedeapsă.

Nu vei putea exclude complet comunicarea cu astfel de indivizi. Trebuie doar să înveți să-i ignori. Pentru oamenii care cerșesc atenția cu disperare, acesta este cel mai rău lucru.

Răzbunătorul mediu la o întâlnire

Din păcate, uneori, răzbunătorii merg mai departe decât insultele pe rețelele sociale. Dacă sunt suficient de traumatizați și răzbunători din fire, se poate ajunge chiar și la o întâlnire.

De obicei, în corespondență, un astfel de bărbat se va preface dulce și amabil, va încerca în toate modurile posibile să ghicească starea de spirit a femeii și să-i facă pe plac. Dar în comunicarea directă, o poate inspecta cu dispreț din cap până în picioare, poate declara că nu i se potrivește și că femeii îi lipsesc resursele financiare.

Aici prejudiciul adus femeii este deja mult mai mare – ea nu pierde câteva secunde pentru a citi mesajul, ci câteva ore din timpul său liber.

Răzbunătorul mare într-o relație

În cel mai bun caz, totul se termină cu răspândirea bârfelor. Iar în cel mai rău caz – cu persecuție. Și atât timp cât la noi încă nu există o lege privind un ordin de protecție, femeii nu-i rămâne decât să încerce în toate modurile să evite oamenii răzbunători, rigizi, obsedați de un singur eveniment, chiar dacă în alte privințe par amabili și vorbesc despre dragoste.

Din fericire, majoritatea răzbunătorilor aleg calea celei mai mici rezistențe și ajung pe internet unde postează mii de comentarii.