7 trucuri pe care le folosește un afemeiat pentru a manipula femeia.

7 trucuri pe care le folosește un bărbat afemeiat pentru a manipula femeia. El face asta cu scopul de a obține ceea ce dorește.

1. Evită confruntarea sau schimbă subiectul

Atunci când bărbatul nu are argumente să-și apere punctul de vedere, el evită orice dispută. Dacă vei încerca să rezolvi conflictul discutând cu el, atunci îți va spune că ești isterică.

O altă modalitate de a evita confruntarea: bărbatul schimbă subiectul conversației. Dacă nu „cazi în capcană”, din nou, vei fi considerată isterică sau proastă.

2. „Te-ai dovedit a fi complet diferită…”

Întrucât femeia vrea să fie bună în ochii celorlalți, se pierde când aude: „Le-am spus tuturor că mă înțelegi. Însă tu te-ai dovedit a fi complet diferită… ”. Aceste cuvinte sunt deosebit de eficiente asupra ei, dacă bărbatul urmează să întâlnească prietenii cărora le-a spus ceva pozitiv despre ea. Și pentru a nu-și distruge reputația în ochii altora, femeia este de acord cu bărbatul. Iar el este fericit că a reușit să obțină ceea ce-și dorea.

3. Citirea gândurilor

Atunci când te manipulează, bărbatul brusc devine un clarvăzător care îți poate citi gândurile. Pentru a obține ceea ce își dorește, îți va spune: „Crezi că sunt s*xy, știu!”, „Crezi că sunt inteligent, cu siguranță e așa!”, „Știi că nu este adevărat!” etc. Ce frumos ar fi dacă bărbatul ți-ar citi gândurile pentru a-ți face plăcere!

Dacă iubitul tău brusc vorbește despre ceea ce gândești sau simți cu privire la ceva, pur și simplu încearcă să te „programeze” , adică, inconștient, să te facă să gândești exact așa cum spune el. Chiar dacă la început vei opune rezistență, mai târziu vei observa că gândești cu adevărat așa cum ți-a spus. Dar aceasta este doar manipulare.

4. “Te iubesc!”

De obicei, rostește aceste cuvinte la începutul relației, fie în drum spre dormitor, fie deja în pat. Pentru femeie sunt cele mai dorite cuvinte, iar pentru bărbat înseamnă: „Este timpul să dormim împreună!”. Bărbatul spune aceste cuvinte doar pentru a tulbura mintea partenerei și a obține ceea ce-și dorește. O manipulează cu ajutorul cuvintelor.

5. Provocarea sentimentului de vinovăţie

Femeile care sunt mai susceptibile la vinovăție nu vor rezista ofertei nerostite de a ajunge în dormitor cu bărbatul care a curtat-o atât de frumos câteva zile, i-a oferit cadouri sau a încercat în diferite moduri să o facă fericită. Dacă bărbatul te ademenește în dormitor cu diverse surprize plăcute, în acest fel îți face imposibilă calea de scăpare. De ce? Pentru că te vei simți vinovată că nu ai mulțumit un bărbat atât de generos.

6. „Ești atât de bună”

Sau „Doar tu mă înțelegi!” Adică, povestindu-ți istorioare triste despre viața lui amoroasă, brusc simte ușurință și libertate. De ce? Pentru că l-ai ascultat, l-ai înțeles, l-ai susținut, ai făcut mult mai mult, cu excepția unui singur lucru – nu și ceea ce își dorește cu adevărat de la tine. Și deocamdată încearcă să te facă „unică” în toate, astfel încât să vrei să devii „unică ” și în ceea ce vrea de la tine.

7. Va deveni cel mai bun prieten

Dacă bărbatul nu a reușit să obțină imediat ceea ce-și dorește, atunci o va face devenind prietenul tău. „De ce să pierzi o persoană drăguță?„ – îți spune el, argumentându-și propunerea. Dacă accepți, atunci va aștepta momentul potrivit pentru a-și atinge scopul, când îți vei pierde parțial sau complet vigilența. Fie se va întâmpla când te desparți de persoana iubită, fie când „prietenul” tău se îmbată și îți spune direct cât de mult te iubește, că arăți ca prima lui iubire, că suferă.

Există și alte manipulări, dar mecanismul este același – se joacă cu sentimentele tale de datorie, vinovăție, instinct sau dorința de a fi cea mai bună, cu ajutorul cuvintelor sau acțiunilor. Dacă nu ești sigură că te manipulează sau nu, dar în același timp simți o oarecare frică, atunci desparte-te de el. După un refuz categoric, afemeiatul va dispărea din viața ta, iar un bărbat adevărat va rămâne, schimbându-și tactica comportamentului.