Oferă-i bărbatului aceste 3 lucruri mici și el se va îndrăgosti iremediabil de tine.

Femeile care reușesc să facă bărbații să se îndrăgostească de ele au 3 secrete. Din exterior, s-ar părea că nu fac nimic deosebit, dar rezultatul este impresionant. Oferă-i bărbatului aceste 3 lucruri mici și el se va îndrăgosti iremediabil de tine.

1. Oferă-i șansa de a se afirma.

Nu trebuie să alergi după bărbat. Continuă să trăiești ca de obicei și comportă-te de parcă relația cu el ar fi ultimul lucru la care te gândești. Oferă-i posibilitatea să facă el toată munca. Să te sune, să programeze o întâlnire, să plătească.

Femeia care cunoaște acest secret, știe că bărbatul se îndrăgostește atunci când dăruiește. Aceasta este o caracteristică fundamentală masculină. Bărbatului îi place aprecierea ei, îi place să o facă fericită. Dacă bărbatul simte că apreciezi ceea ce face pentru tine și simte că te face mai fericită pentru că accepți ceea ce îți oferă și îi mulțumești, el este deja pe cale să te iubească.

2. Oferă-i șansa să demonstreze că este cel mai demn.

Poți deveni nerăbdătoare când bărbatul abia începe să se îndrăgostească de tine. Vrei să știi când este următoarea întâlnire, când te va suna, care sunt planurile lui. Însă femeile care fac bărbații să se îndrăgostească de ele rămân reci și răbdătoare. Ele permit relației să se dezvolte de la sine, pentru că vor să vadă cum se va descurca bărbatul. Procesul de curtare presupune că bărbatul caută favoarea femeii și demonstrează că este demn de ea.

Femeia care cunoaște acest secret așteaptă cu răbdare, deși vrea să sune, să-i scrie, să-l vadă. Ea știe că răbdarea îi este prietenă, că timpul lucrează pentru ea, iar așteptarea îi permite să vadă dacă bărbatul într-adevăr este genul de persoană pe care și-ar dori să-l vadă alături. 

3. Vorbește despre sentimentele tale

Femeia care știe cum să facă bărbatul să se îndrăgostească de ea nu pierde timpul certându-se cu el despre cum o tratează. Îi spune direct ce îi place și ce nu.

Pentru ca bărbatul să se îndrăgostească de tine, trebuie să-i pese cum te simți. Acesta este, de asemenea, un test suplimentar al calităților sale, așa că este foarte important să-i împărtășești ceea ce simți. Dacă face sau spune ceva ce nu-ți place, anunță-l.

Atunci când îi spui bărbatului cum te simți, chiar și despre ceea ce nu-ți place, îi provoci dorința să te facă să te simți mai bine. Astfel se activează un mecanism în caracterul său care, la rândul său, îl face să se îndrăgostească.

Funcționează cu toți bărbații?

Desigur că nu. Dar va funcționa cu persoana potrivită. Principalele motive pentru care bărbații se îndrăgostesc se datorează acestor trei lucruri mici. Deci, reține: 

1. Nu alerga după bărbați, lasă-i pe ei să alerge după tine. 

2. Răbdare. Oferă-i mai mult timp să te curteze. Curtarea este un test de a vedea cât de mult te apreciază. Dacă îți pierzi răbdarea, respiră, relaxează-te și așteaptă în continuare.

3. Sentimentele tale costă scump. Ele – sunt ceea ce prinde cu adevărat bărbatul. Când îi spui ce simți, el vrea să aibă grijă de tine fără să știe de ce.

Acestea sunt cele 3 lucruri mici care fac bărbații să se îndrăgostească fără niciun motiv aparent. Acum știi despre ele.