Test psihologic: Alege forma mâinii care seamănă cu a ta și descoperă-ți partea slabă.

Vrei să cunoști mai bine o persoană, dar nu știi cum? Atunci învață să-i citești caracterul după forma mâinii. Poți face singur testul doar uitându-te la degetele interlocutorului. În primul rând, poți verifica după mâinile tale. 

Cel mai des pot fi întâlnite 4 tipuri de forme ale mâinii: 

1. Degetele scurte și forma palmei pătrată.

2. Degetele lungi și forma palmei pătrată ușor alungită.

3. Degetele scurte și palma ușor alungită.

4. Degetele lungi și palma puternic alungită.

Abilitatea prin care se poate ghici caracterul sau destinul cuiva pe baza interpretării liniilor din palme se numește chiromanție. Iar după forma mâinii, putem depista rapid dacă merită sau nu să continuăm comunicarea cu o persoană sau alta. 

Învață să citești caracterul după forma degetelor

Cu ajutorul formei mâinilor, pe lângă caracter, se pot ghici dezavantajele omului. Doar alege forma mâinii care seamănă cel mai mult cu a ta și îți vei descoperi partea slabă.

Tipul #1  – Dacă ai această formă a mâinii, atunci ești o persoană foarte conservatoare și practică. Nu visezi niciodată la ceva irealizabil. Cel mai important este că ai o minte flexibilă. Te poți adapta oricărei situații. 

Slăbiciunea ta este incapacitatea de a-ți controla emoțiile.

Tipul #2  – ești o fire impulsivă și emoționantă, dar știi să-ți controlezi emoțiile. Ești o persoană creativă care dorește să se afirme de fiecare dată. Uneori o faci din contul altora. Acesta este singurul tău dezavantaj! Toți oamenii din jurul tău știu că ești foarte bun și că se pot baza pe tine mereu.

Tipul #3  – în tine fierbe mereu energia. De foarte multe ori astfel de oameni au obiceiul de a lovi masa cu degetele. Ai abilități excelente de organizare. Te-ai născut cu capacitatea de a manipula oamenii. Și din cauza acestei abilități de „păpușar” uiți că și alți oameni au sentimente.

Tipul #4  – ești o persoană foarte agitată. Adesea te chinuie sentimentul de anxietate și nesiguranță. În același timp, ești o persoană foarte bună, deschisă, blândă și sensibilă. Merită de remarcat faptul că ești o fire creativă, cu un minunat simț al frumuseții. În tine este cel mai bine dezvoltată intuiția.

Dacă ți-a plăcut testul, salvează-l și distribuie-l prietenilor!