30 cele mai frecvente greșeli care împiedică femeile să fie fericite în relații.

Multe femei încearcă să construiască relații armonioase cu bărbații, dar în același timp fac greșeli care resping partenerii.

Să examinăm cele mai comune greșeli care împiedică s*xul frumos să fie fericite.

1. Femeia acceptă concubinajul.

Pentru femeile adevărate, concubinajul este inacceptabil. Crede-mă, un bărbat poate trăi cu tine zece ani fără a se căsători, iar apoi se poate căsători cu alta. Coabitarea înseamnă întotdeauna lipsa dorinței de a construi o relație serioasă la nivel subconștient.

2. Femeia insistă asupra căsătoriei.

Dacă femeia grăbește lucrurile, bărbatul va pleca. Nu ar trebui să forțezi bărbatul să meargă la oficiul stării civile. Chiar dacă reușești să câștigi această bătălie, în bătălia principală cu siguranță vei fi învinsă. Bărbatul nu trebuie forțat să facă ceva.

3. Aștepți ca partenerul să te facă fericită.

Dacă femeia așteaptă că soțul o va face fericită, se înșală. Femeile imature tind să primească iubire, nu să ofere. Ele caută sprijin de la partenerul lor cum l-au primit de la mama, dar aceasta este o iluzie. Tocmai din acest motiv, multe căsătorii se destramă, pentru că femeia nu primește aceeași iubire ca a mamei.

 

4. Dorința de a avea un copil.

Dacă te căsătorești doar cu această intenție, mai târziu nu ar trebui să acuzi bărbatul că este egoist și a părăsit familia.

5. Exigența.

Nu poți face un bărbat să privească lumea în același mod ca și tine. Nu trebuie să-ți reeduci partenerul și să ai pretenții excesive.

6. Manipularea.

Se poate manifesta sub diferite forme – ultimatumuri, tăcere, crize de furie. Aceste instrumente sunt folosite doar de femeile imature.

7. Rezolvarea problemelor masculine.

Femeia nu ar trebui să-i ofere bărbatului ajutor. Dacă va avea nevoie de el, bărbatul îl va cere. Este mai util să înveți cum să ceri ajutor de la bărbat.

8. Femeia nu cedează și nu ține cont de părerea partenerului.

Dacă te cerți cu bărbatul și nu faci compromisuri, activezi energia masculină și partenerul începe să comunice cu tine pe picior de egalitate. Mai târziu se poate ajunge la violența fizică. Dar amintește-ți că un bărbat adevărat nu va putea lovi niciodată o femeie!

9. Intensificarea energiei masculine și închiderea celei feminine.

Se întâmplă atunci când femeia trăiește după principiul „fac totul singură”. Trebuie să ai încredere în bărbat, în loc să faci munca pentru el.

10. Femeia nu cunoaște nevoile de bază masculine.

Este important să înțelegi ce nevoi are bărbatul și apoi vei putea stabili o relație cu el.

11. Condamnarea.

Bărbații nu acceptă umilirea și acuzațiile.

12. Comparația.

Nu-ți poți compara partenerul cu alții, nici măcar în gând.

13. Lipsa de încredere în partener.

Dacă îți exprimi constant nemulțumirea, nu observi eforturile partenerului și nu-l respecți, atunci nu trebuie să fii surprinsă că nu obții ceea ce aștepți de la el.

14. Femeia folosește bărbatul.

Va fi imposibil să construiești o relație armonioasă dacă te căsătorești cu scopul de a avea un copil, de a cumpăra o mașină sau un apartament, adică de a-ți rezolva anumite probleme personale.

15. Controlul constant.

Femeile adevărate nu-și controlează niciodată bărbații, au încredere în ei.

16. Demonstrația îndoielii de sine.

Dacă întrebi bărbatul mereu ce părere are despre aspectul tău, despre relațiile tale etc., în limbajul lui înseamnă „Nu cred în mine, poate tu vei reuși să crezi în mine?” Bărbații sunt foarte pasionați de femeile care își cunosc valoarea.

17. Îți pui soțul pe ultimul loc.

Femeia ar trebui să înțeleagă cui și cât timp să-i dedice în primul rând, astfel încât, atât soțul, cât și copiii să fie fericiți.

18. Consideră s*xul ca pe ceva secundar.

Pentru orice bărbat, este importantă legătura fizică cu femeia sa. Nu trebuie să presupui că doar cuplurile tinere fac dragoste.

19. Nu accepți neajunsurile bărbatului.

Nu există oameni perfecți. Acolo unde există un ideal, nu există creștere. Nu trebuie să-i găsești vina și să-i „cicălești” din orice motiv.

20. Lipsa iubirii de sine.

Dacă femeia crede că ar trebui să se sacrifice de dragul familiei, ea se înșală. Femeile adevărate au grijă, în primul rând, de aspectul și starea lor de spirit.

21. Să-i spui mamei despre toate neajunsurile soțului.

Acesta este un obicei foarte prost. Pentru o astfel de femeie, toți bărbații vor fi răi, pentru că mama este mult mai bună.

22. Demonstrarea independenței.

Dacă femeia îi arată în mod constant bărbatului cât de independentă și de autosuficientă este, el se va simți inutil.

23. Nu admiri bărbatul.

Bărbații fac întotdeauna totul de dragul femeilor. Dacă nu apreciezi acțiunile partenerului, atunci foarte repede se va găsi una care o va face cu mare plăcere.

24. Responsabilitate excesivă.

Femeile cărora le pasă doar de muncă și de obiectivele lor personale își pierd atractivitatea în ochii bărbaților.

25. Lipsa de recunoștință.

Trebuie să-i mulțumești bărbatului pentru acțiunile sale, dar trebuie să înțelegi că el nu este obligat să facă ceva pentru tine.

26. Femeii îi este milă de bărbat.

Femeile cărora le este milă de bărbați că sunt atât de slabi și incapabili să facă față problemelor fără ajutor extern, încep în mod subconștient să joace rolul de „mame”.

27. Câștigi pentru viață și nu vezi viața însăși.

Dacă toate forțele tale sunt îndreptate spre a câștiga bani, în timp casa ta va rămâne fără căldură și dragoste. Lângă o astfel de femeie nimeni nu se va simți confortabil.

28. Consideră că aspectul material este mai înalt decât cel spiritual.

Dacă te gândești doar la cum să naști și să crești copii, cum să cumperi o mașină sau un imobil și nu cum să-ți dezvolți feminitatea, atunci există riscul să rămâi fără niciun beneficiu. La o femeie adevărată beneficiile vin singure și pentru aceasta nu trebuie să depună mult efort.

29. Te gândești că poți trăi cu ușurință fără bărbat.

Dacă crezi că te poți descurca fără bijuterii scumpe, acestea nu vor apărea niciodată în viața ta. Există femei care nu pot trăi fără ele, de aceea au aceste bijuterii și încă multe alte lucruri.