Test psihologic: Privește imaginea și află ce emoții experimentezi cel mai des.

Acest test psihologic îți va arăta ce emoții experimentezi cel mai des. Cunoscându-ți fondul emoțional, poți analiza circumstanțele care îți provoacă furie sau frică. Cunoașterea propriilor reacții te va ajuta să alegi situații care necesită un control special. Să nu crezi că numai emoțiile pozitive au dreptul să existe. Organismul are nevoie și de cele negative, care îți permit să arunci tensiunea nervoasă acumulată.

Testul psihologic pe care ți-l propun astăzi te poate ajuta să determini ce dispoziție te stăpânește într-un anumit moment. Este posibil să nu-ți dai seama că te afli într-o stare de stres persistent, pentru că ești obișnuit să-ți suprimi reacțiile naturale ale organismului la stimuli.

Ce emoții vezi pe chipul bărbatului din imagine?

Privește chipul bărbatului din imagine și stabilește care este prima ta impresie, ce asocieri îți provoacă?

Testul nu arată doar emoția care te definește, ci și capacitatea de a empatiza.

Dacă ai văzut:

1) Răutate.  Ești predispus la reacții violente. Este suficient un motiv mic pentru a-ți pierde cumpătul. Dacă suprimi aceste emoții și ți-e rușine de ele, atunci iritarea îți va distruge personalitatea. Încearcă să adaugi în viața ta sporturi active, practică meditația, plimbă-te cât mai des în parc.

2) Uimire. Ești unul dintre acei oameni rari care, chiar și la maturitate și-a păstrat capacitatea de a se minuna de frumusețea lumii din jur. Cele mai banale lucruri te pot face să simți emoție și încântare. Ești o persoană creativă, iar sensibilitatea emoțională te apropie de marii artiști ai planetei.

3) Melancolie indică o criză în relație. Ești preocupat(ă) de o pierdere pe care nu o poți accepta. Eliberează situația, trecutul nu se mai întoarce, trebuie să privești spre viitor, acolo sunt multe evenimente frumoase.

4) Nu vezi emoții. Ai o traumă sufletească pe care ai fost capabil(ă) să o ascunzi adânc în subconștient. Astfel ai putut să te protejezi de durerea pe care ți-o aduce lumea din jur. Dar, făcând acest lucru, te închizi și de la momentele pozitive.

Ceea ce ai văzut în imagine determină emoția ta principală în prezent. Poți face acest test în orice moment. Vei fi surprins(ă) că același chip din imagine va avea o culoare emoțională diferită, care se potrivește stării tale de spirit în prezent.