Test psihologic: Descoperă cât de hotărâtă și încrezătoare este femeia în funcție de lungimea părului ei.

Aspectul unei persoane poate dezvălui multe nu numai despre obiceiurile sau stilul său de viață, ci și despre caracterul său. De exemplu, lungimea părului poate dezvălui cât de hotărâtă, intenționată și încrezătoare este femeia. 

Testul ”lungimea părului”

Privește mai atent ce coafură preferă să poarte prietena ta și vei afla ceva interesant despre ea.

1. Tunsoarea scurtă.  Femeile care aleg acest stil se disting prin determinare, încredere în sine și forță interioară.

În același timp, ele se concentrează mai mult pe frumusețea lor interioară, decât pe aspect. De cele mai multe ori, acestea sunt personalități profunde, care se disting prin prudență, memorie bună și caracter puternic.

2. Deasupra umărului.  Lungimea părului până la umăr sau puțin mai sus, dezvăluie o femeie care se iubește pe sine și are grijă de aspectul ei. Este o femeie armonioasă, în care totul este frumos: și sufletul, și trupul, și părul.

3. Sub umeri. Lungimea părului puțin mai jos de umeri, indică faptul că femeia este concentrată pe lumea ei interioară. Este moderat de încrezătoare în sine și lucrează constant la stilul ei.

4. Părul lung.  De cele mai multe ori, această coafură este aleasă de femeile care nu sunt prea încrezătoare în sine. Sunt persoane cu viziuni conservatoare și nu le place să experimenteze.

Salvează acest test de caracter și vei putea utiliza informațiile în orice moment.

Află și ce dezvăluie coafura aleasă.

– Dacă femeia nu poartă breton, dar preferă coafurile cu fruntea deschisă, este o persoană cu scopuri bine determinate și încrezătoare în sine.

– Prezența bretonului – este un semn al neîncrederii în lumea din jur și lipsei de încredere în sine.

– Coada împletită indică modestie și respectarea principiilor.

– Coada simplă este semn de determinare, energie, puțină încăpățânare. 

Desigur, femeile își schimbă constant coafura și le place să experimenteze. Poți înțelege mai exact ce dezvăluie coafura despre proprietara ei dacă o urmărești câteva zile. Opțiunile de styling utilizate cel mai frecvent vor descrie cu exactitate caracterul acesteia.