Dacă femeii nu-i pasă de bărbat, ea va avea aceste 5 cerințe față de el.

Experiența în relații m-a făcut să înțeleg următoarele: dacă femeia își iubește sincer partenerul, ea nu-l critică și nu are cerințe față de el. Motivul este simplu – femeia își acceptă partenerul așa cum este, cu toate avantajele și dezavantajele sale.

Pe de altă parte, există opinia că, dacă femeia tace și nu provoacă certuri atunci nu-și iubește partenerul și în curând va pleca. Nu sunt de acord cu această opinie. Consider că relațiile nu ar trebuie să ne aducă emoții negative.

Pentru a înțelege dacă femeia este indiferentă față de persoana ta, aceste semne în comportamentul ei te vor ajuta.

1. Îți cere să-i oferi cadouri în mod regulat.

Bărbatul NU ESTE OBLIGAT să ofere cadouri. El este liber să ofere sau să nu ofere cadouri. Totul depinde de dorințele și capacitățile lui. Dacă femeia îi cere cadouri scumpe, atunci ea este un trântor. Este interesată de bărbat doar din punct de vedere financiar și, de îndată banii lui se vor termina, doamna va pleca la altul.

2. Îți cere să-ți rezolvi singur problemele.

De obicei, femeilor le place să adauge: ”Ești bărbat!” Însă chiar și un bărbat puternic are nevoie de sprijinul persoanei dragi. Dacă femeia te iubește, ea va încerca să facă totul pentru ca problema ta să se rezolve cât mai ușor.

Dacă femeia declară că nu vrea să te ajute, atunci nu te iubește. Este fixată doar pe sine și este dispusă să rezolve problemele partenerului doar dacă acestea o afectează direct. Sau ar putea să nu le rezolve. Într-o zi ea își va lua valiza și va pleca la altul.

3. Îți cere să o întreții. 

Dacă în primul paragraf femeia cerea doar cadouri, aici vorbim despre întreținere completă.

O astfel de femeie a crescut cu convingerea că bărbatul este obligat să o întrețină. Ea crede că adevăratul scop al unui bărbat este să întrețină o persoană străină.

Dacă ești un bărbat adecvat, care nu vrea să-și asume responsabilitatea pentru o persoană străină, atunci te sfătuiesc să nu acorzi atenție acestei cerințe. O femeie iubitoare nu-și va permite niciodată să fie întreținută.

4. Îți cere să te schimbi.

Dacă femeia îți cere să te schimbi, atunci te sfătuiesc să pleci de la ea. De fapt, depinde de tine. Dacă vrei să te schimbi pentru a mulțumi femeia – este alegerea ta. Dar după prima cerere, va exista cu siguranță și a doua, și a treia.

Știi ce se va întâmpla în continuare? Femeia va mai face un scandal și va spune: Te-ai schimbat! Nu mai arăți ca bărbatul de care m-am îndrăgostit cândva!”

5. Să nu intervii în treburile ei.

Într-o relație există atât „Eu”, cât și „Noi”. Dacă femeia nu te iubește, atunci există doar „eu”. Femeia împarte totul în ”al tău” și ”al meu”. Ea stabilește limite personale pe care nu le poți depăși.

Da, fiecare persoană ar trebui să aibă spațiu personal, dar acest lucru nu trebuie confundat cu indiferența și înstrăinarea. În acest caz, nu există un cuplu iubitor. Sunt doar doi colegi de cameră care în curând se vor despărți.