Iată cum depășesc semnele zodiacale singurătatea după o despărțire grea.

Iubirea adevărată există, dar calea către ea poate fi spinoasă și lungă. În încercarea de a ne găsi fericirea personală, de multe ori facem greșeli încercând să găsim acest sentiment luminos.

Fiecare persoană reacționează în felul său în cazul unei rupturi: cineva mănâncă dulciuri în exces și varsă lacrimi pe canapea, iar cineva se bucură de libertate. Iată cum se comportă fiecare semn zodiacal după despărțire:

Berbec

Despărțirea de un Berbec nu este un test pentru cei slabi de inimă. Ei sunt oameni neobosiți care îți vor dovedi cu încăpățânare că acum nu vei mai fi fericit. Berbecul poate întrerupe apelul și chiar te poate amenința cu violență (dacă inițiatorul rupturii nu a fost el). Dacă el a provocat despărțirea, atunci se va distra, va bea și se va desfrâna.

Taur

Indiferent cine a rupt relația, Taurul se va simți foarte nefericit. El s-a pregătit să „trăiască fericit până la adânci bătrâneți”, de aceea va face față cu greu prăbușirii iluziilor.

După ruptură, cel mai probabil va sta pe canapea, va mânca dulciuri în exces și va urmări o melodramă lacrimogenă. El are nevoie de singurătate pentru a-și „linge rănile”.

Gemeni

Dar cine a spus că Gemenii suferă în cazul rupturii? Privindu-i, cu greu îți dai seama că ieri s-au despărțit. Acești nativi se vor bucura de libertate și vor merge la o petrecere zgomotoasă, iar acolo vor flirta și vor părăsi evenimentul cu o nouă iubire.

Rac

Se închide cu șapte încuietori și suferă singur – asta face orice Rac care se respectă, după prăbușirea unei relații. El va suferi mult timp, fără a uita să le spună tuturor povestea lui sentimentală.

Leu

Leii nu sunt niciodată abandonați, cel puțin așa le vor spune celor din jur. Dacă Leul a rupt relația, va arăta cu toată înfățișarea sa că nu suferă deloc. El le va explica altora că așa „au fost circumstanțele”.

Fecioara

Fecioarei îi este foarte frică să nu fie părăsită, chiar dacă declară că „e mai bine să fii singură decât cu oricine”. Dar dacă Fecioara rămâne singură, atunci va urî tot s*xul opus. Este una din acele zodii care după despărțire va păstra distanța cu toți reprezentanții s*xului opus.

Balanța

Dacă Balanța este părăsită, atunci va aborda această problemă foarte înțelept. Nu contează cine este de vină, Balanța își va învăța lecțiile din experiență, apoi își va face treaba cu calm, de exemplu, se va înscrie la cursuri de master sau va planifica renovări în apartamentul său.

Scorpion

Acest semn se va dedica cu bucurie răzbunării pentru o lungă perioadă de timp. Și nu contează cine este vinovat pentru despărțire. Scorpionii adoră să-și urmărească „prada”, să-i trimită mesaje furioase și să-și intimideze foștii în toate modurile posibile.

Săgetător

Săgetătorul face față cu ușurință oricărei despărțiri. „Cele mai frumoase lucruri urmează să vină.” – va declara Săgetătorul optimist și va merge cu prietenii să se bucure de viața de burlac. Săgetătorul știe deja să beneficieze de singurătatea lui.

Capricorn

După ce a eșuat în relație, Capricornul se va dedica complet muncii. Eșecul în dragoste îl face să preia cu înverșunare următorul proiect, astfel încât acesta să fie sortit succesului.

Vărsător

Dacă rămâne singur, Vărsătorul nu va sta inactiv nicio secundă. Este activ, aventuros și teribil de mândru, așa că nu va permite circumstanțelor triste să preia controlul asupra sa.

Un Vărsător trist și singuratic, cel mai probabil, va inventa un remediu împotriva bătrâneții sau o mașină a timpului, tristețea lui ușoară este motorul progresului.

Pești

Peștii suferă mult timp și înoată pasiv după flux. Când sunt în sfârșit „aruncați la țărm”, își restabilesc liniștea sufletească, permițându-și uneori să se simtă nostalgici după iubirea plecată. Dar nu va trece mult și ei își vor găsi un nou motiv pentru fericire.

Fiecare semn zodiacal experimentează finalul unei relații în mod diferit. Unii dintre ei nu pot trece peste despărțire mult timp, în timp ce alții preferă să elimine rezultatele ei folosind aceleași mijloace care au provocat ruptura.