Fiecare bărbat vrea și așteaptă aceste 7 lucruri de la femeie, dar nu-i va spune niciodată asta.

Majoritatea bărbaților sunt tăcuți și spioni. Nu sunt obișnuiți să vorbească despre dorințele lor. 

Și bărbatul tău, cel mai probabil, se comportă ca în acel cântec stupid „vrei, dar taci”. Ce vrea și ce așteaptă de la tine? Ce trebuie să faci faci pentru el ca să se simtă fericit?! 

Deci, 7 dorințe ascunse ale bărbaților: 

1. Puțină libertate și spațiu personal. Fiecare bărbat are nevoie să evadeze uneori în „gaura” lui (birou, garaj, mașină) și să fie singur. Asta nu înseamnă că nu vrea să fie cu tine. Același lucru este valabil și pentru întâlnirile cu prietenii: este vorba despre ei, nu despre tine. Dacă vrea să se întâlnească cu ei, nu înseamnă că este mai interesat de ei decât de tine. Doar are nevoie de cel puțin iluzia libertății!

2. Inițiativa ta în dormitor. Da, da, vrea să-l deranjezi, să-l convingi, iar el ar putea să cocheteze puțin, să-ți spună că este obosit și are dureri de cap… Probabil te întrebi de ce ar avea nevoie de aceste jocuri? Pentru că vrea să fie sigur că nu doar lui îi pasă de relație.  

3. Să-l respecți – ca bărbat și ca persoană! Dacă nu aprobi ceea ce face, cum se îmbracă, cum reacționează la ceva, pentru el înseamnă lipsă de respect. Drept urmare, îi va fi dificil să-ți încredințeze sentimentele sale. Acceptă-l așa cum este. Și respectă-l așa, nu încerca să-l modifici și să-l îmbunătățești tot timpul. 

4. Cererile tale de ajutor. Da, ești grozavă, independentă, autosuficientă. Dar există lucruri pe care încă nu le poți face fără el. Sau – poți, dar mai bine nu. Da, vorbesc despre schimbarea roților, a unui robinet, o gaură în perete etc. Un bărbat iubitor își arată sentimentele în acțiune. El chiar vrea să-ți facă viața mai ușoară. Permite-i acest lucru și bucură-te!

5. Varietate în dormitor. Cât mai multă noutate! Locuri, costume, împrejurimi, reacții, cuvinte și acțiuni. Oferă-i toate astea și te vei bucura împreună cu el, crede-mă. Viața va străluci cu noi culori! Este suficient, de exemplu, să jucați jocul „prima întâlnire”, să ieșiți într-o cafenea nouă, iar apoi să ajungeți într-o cameră de hotel. 

6. Complimente. Da, fiecărui bărbat îi place să fie lăudat, sincer și la subiect. „Laudă-mă!” – el nu-ți va spune niciodată asta. Dar dacă o faci, crede-mă, nu va pleca la alta.   

7. Loialitatea ta! Fiecare bărbat, chiar și cel mai puternic, vrea să fie sigur că în spatele lui se află o femeie puternică, devotată, de încredere. O femeie pe care se poate baza. 

Un prieten de-al meu a divorțat, când după 10 ani de viață de familie și-a dat seama că, dacă i s-ar întâmpla ceva (un accident, o boală gravă, pierderea capacității de muncă), soția lui va fugi imediat, nu va rămâne cu el. Pur și simplu a înțeles și nu a mai putut trăi cu această femeie, a plecat. Deci, fiecare bărbat își dorește loialitate și încredere de la femeia sa. Și este reciproc