Atunci și Acum: 7 cele mai puternice cupluri de la Hollywood care au reușit să-și păstreze dragostea de-a lungul timpului.

Astăzi vă voi arăta o selecție de fotografii cu cupluri celebre de la Hollywood pe care nici banii, nici faima nu i-a despărțit, ci dimpotrivă ei și-au consolidat și mai puternic relația.

Pentru ei, la fel ca și pentru noi – oamenii obișnuiți – nu este o sarcină ușoară să mențină o căsnicie, dar ei au reușit asta pe parcursul mai multor ani.

7 cupluri de la Hollywood care și-au păstrat iubirea de-a lungul timpului:

1.TOM HANKS ȘI RITA WILSON

Tom Hanks și soția sa sunt căsătoriți din 1988, iar aceasta este una dintre cele mai lungi și puternice căsătorii de la Hollywood.

2.WILL SMITH ȘI JADA PINKET-SMITH

Recent cuplul a dezvăluit că preferă o relație deschisă. Ei bine, nu toată lumea va înțelege acest lucru, dar ceea ce se potrivește ambilor parteneri în cuplu este normal și acceptabil pentru ei. Poate că acesta este secretul căsniciei lor puternice pe termen lung.

3. SARAH JESSICA PARKER & MATTHEW BRODERICK

Sarah Jessica Parker este căsătorită cu Matthew Broderick de aproape 25 de ani. Îmi plac foarte mult și mă bucur că viața personală a actriței este mai reușită decât cea a personajului ei Carrie Bradshaw.

4. DAVID ȘI VICTORIA BECKHAM

Mulți ani în urmă, când solista trupei Spice Girls și fotbalistul în ascensiune au început să se întâlnească, nimeni nu și-ar fi putut imagina că ei vor deveni unul dintre cele mai durabile cupluri de celebrități.

Sunt căsătoriți din 1999, copiii lor sunt deja adulți, iar ei încă mai sunt împreună și arată superb, nu-i așa?)

5. KURT RUSSELL ȘI GOLDIE HAWN

În ciuda faptului că se cunosc din 1966 și, de fapt, au o relație din 1983, întreaga lume a aflat despre relația lor abia în 1986, după ce au filmat împreună filmul „Overboard”.

Kurt Russell și Goldie Hawn încă nu sunt căsătoriți oficial și ei consideră că acesta este secretul relației și iubirii lor lungi și puternice.

Kate Hudson, fiica actriței îl numește pe Kurt Russell tată, iar copiii comuni nu le-au influențat decizia de a nu se căsători oficial. Cu toate acestea, cuplul este un exemplu de dragoste și respect.

6. Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.

Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare și sunt căsătoriți de 20 de ani. Cine ar fi crezut că actorii din filmele pentru tineret vor fi cu mult înainte în ceea ce privește relațiile decât alți actori și actrițe mai serioși.

7.  JOHN TRAVOLTA ȘI KELLY PRESTON

Din 1991 John Travolta a fost căsătorit cu Kelly Preston, care a încetat din viață în 2020, fiind răpusă de cancer la sân. Pe contul său de Instagram, John i-a dedicat câteva cuvinte emoționante de adio. Cuplul a avut trei copii, unul dintre care a murit tragic la vârsta de 16 ani în 2009.

Da, cuplurile celebre nu se disting de oamenii obișnuiți. Fiecare familie are propriile dureri și momente fericite, dar suntem asemănători. Dacă există iubire, atunci toate dificultățile pot fi depășite. Dacă sentimentele dispar atunci nu are rost să încercați să salvați o căsnicie de care nimeni nu are nevoie.

Cu toate acestea, este întotdeauna plăcut să privești cupluri care, după decenii, își păstrează sentimentele calde.