5 obiceiuri feminine care îți arată că este prost crescută și ar fi bine să o eviți.

Atunci când faci cunoștință cu o femeie, ar trebui să fii atent la educația ei. Pentru că nu vei putea construi o relație cu ea, dacă are maniere proaste. 

În general, acest lucru se aplică nu numai femeilor, ci și bărbaților. Dar, în acest articol voi descrie acțiunile unei femei prost crescute. Ar trebui să fii atent la aceste obiceiuri și să întrerupi comunicarea, dacă observi aceste acțiuni în comportamentul ei. Cu excepția negativității, această femeie nu-ți va putea oferi nimic.

1. Se laudă. 

Femeile adoră să se laude în fața prietenelor. Dar, odată cu apariția Instagramului sau a altor rețele sociale, ele se pot lăuda oricui. Am observat că aproape toate doamnele postează fotografii cu florile care le-au primit în dar, își arată noul telefon și alte cadouri. Probabil fac asta pentru ca toți să le invidieze, să vadă cât de frumos trăiesc.

Însă o femeie cu adevărat înțeleaptă nu se va lăuda niciodată în fața nimănui. Ea știe că lauda este urâtă. Și chiar dacă vrea să se laude, o va face mai reținut și atunci când este cazul.

2. Nu este interesată de tine.

Acum, femeile mai mai degrabă vor fi interesate de munca bărbatului și cât câștigă, decât de el. Te sfătuiesc nici să nu te uiți la astfel de doamne.

Dar dacă totuși ai invitat femeia la întâlnire, în speranța că vă veți cunoaște mai bine, însă ea nu este interesată de tine în niciun fel, atunci este mai bine să pleci. 

Este foarte neplăcut când femeia vorbește doar despre ea, despre hobby-urile și interesele ei. Ceea ce spui tu nu i se pare interesant sau îți răspunde monosilabic și continuă să vorbească despre sine. Cu o astfel de doamnă nu vei avea ocazia să discuți ceva cu adevărat interesant și să vă cunoașteți mai bine. Sfatul meu este să nu mai comunici cu ea.

3. Este mai atentă la telefon decât la tine. 

O persoană educată știe că nu este frumos să te distragi pe telefon în timpul unei conversații. Desigur, dacă primești un apel important (de exemplu, de la serviciu), poți răspunde, dar asigură-te că îi prezinți scuze interlocutorului. 

Dar există femei, care în mod clar, nu știu despre asta. Atunci când se plimbă cu cineva, ele sunt concentrate pe telefon. Arătând că nu sunt deosebit de interesate să comunice direct cu cel de lângă ele. 

Dacă ai invitat femeia la plimbare, însă ea nu-și poate lua privirea de la telefon, poți să pleci fără remușcări. 

4. Își varsă negativitatea asupra ta.

Multe femei văd bărbatul ca pe cineva căruia îi pot plânge pe umăr. Ele vorbesc despre probleme, iar bărbatul trebuie doar să le asculte și să le susțină. 

Desigur, poți vorbi despre problemele și experiențele tale cu bărbatul dacă aveți o relație apropiată și vă cunoașteți de mult timp. Dar este foarte urât când femeia vorbește despre problemele ei cu un bărbat pe care l-a cunoscut recent și doar îi strică starea de spirit.

5. Este bârfitoare și ipocrită.  

Este foarte neplăcut când comunici cu o femeie care pare a fi bună, care îți spune cât de minunat ești, dar, de fapt, prietenelor le spune altceva. Sau, spune ceva rău despre o altă persoană, dar îi poate zâmbi în față…

De asemenea, se întâmplă să-i spui despre secretele tale cele mai lăuntrice, iar a doua zi toată lumea știe despre ele. Sau, când petreceți timpul împreună, trebuie să asculți bârfele despre cunoștințele ei…

Dacă ai descoperit astfel de obiceiuri la ea, atunci te sfătuiesc să nu rămâi prea mult timp cu ea.