Iată de ce trecutul femeii este foarte important pentru bărbat.

Când ai o anumită experiență în relațiile de iubire, începi să înțelegi că este foarte important să fii selectiv în ceea ce privește femeile și pentru ce roluri se potrivesc în viața ta.

Adesea, bărbatul, ca răspuns la întrebarea inofensivă despre trecutul femeii, poate primi o reacție grosolană sau sensibilă precum că „trecutul nu contează”.

Orice femeie care spune că „trecutul nu contează” se trădează prin asta, declarând că există lucruri în trecutul ei pe care ar prefera să le ascundă.

Totuși de ce trecutul femeii trebuie să fie important pentru orice bărbat care se respectă: 

Dacă nu ești adeptul relațiilor libere sau al altor tendințe moderne, dar preferi să faci cunoștință cu femeile pentru ceva serios, atunci trecutul lor ar trebui să conteze. Aș spune că trecutul unei femei trebuie să conteze chiar și pentru bărbații care sunt în relații ocazionale sau deschise.

Când faci cunoștință cu o femeie, este important să afli dacă se potrivește pentru un rol serios în viața ta, iar pentru asta trebuie să faci o cercetare destul de amplă a biografiei și istoriei relațiilor sale anterioare.

De ce femeilor nu le place să vorbească despre trecut?

Pentru multe femei, nu contează bărbații cu care nu au o relație serioasă sau de lungă durată, pe aceștia îi șterg din memorie. Acești „domni uitați”, totuși, sunt destul de importanți pentru evaluarea viziunilor reale ale acestor femei.

„ De ce este atât de important pentru tine? Oricum totul a rămas în trecut.

Ei bine, adevărul este că trecutul se repetă, iar oamenii nu se schimbă. Trecutul se poate repeta iar și iar. De aceea, cu cât obții informații mai veridice despre trecutul femeii, cu atât vei avea o idee mai clară despre comportamentul pe care îl poți aștepta de la ea în viitor.

De exemplu, contează chiar și la ce vârstă a avut prima experiență s*xuală. Mulți psihologi și cercetători susțin că, cu cât femeia a avut mai devreme prima ei relație serioasă (și cu cât au fost mai multe), cu atât crește statistic probabilitatea de a divorța de ea în viitor. Întrucât ea are o experiență mare, îi va fi mai ușor să plece dintr-o relație nereușită, dacă în ea apar dificultăți sau certuri, decât să lucreze la rezolvarea problemelor din familie.

Cât de paranoici ar trebui să fie bărbații?

Dacă nu te-ai gândit la asta până acum, probabil că ți se va părea prea paranoică ideea că femeia poate avea un trecut ambiguu care îți poate afecta viitorul.

Din experiența mea, majoritatea bărbaților, în special cei care nu au experiență în relații, sunt prea des dispuși să tacă despre negativitatea pe care o găsesc în trecutul femeii și să accepte ceea ce li se spune ca fiind adevărul absolut, pentru că nu vor să se îndoiască. Se întâmplă din cauza orbirii emoționale, emoțiilor, simpatiei / compasiunii, lipsei de experiență și toleranței emoționale scăzute la incertitudine.

Nu este prea plăcut să încerci să afli adevărul despre trecutul femeii, dar seamănă mult cu un vaccin; este dureros când o faci, poate chiar puțin intimidant, dar te scutește de tot felul de pericole.

Vei avea o relație mult mai sănătoasă și de încredere dacă o vei construi cu o femeie trecutul căreia l-ai cercetat cu atenție și ai constatat că este potrivită pentru o relație serioasă. Deci, da – trecutul ei contează.