4 semne că femeia te manipulează și nu trebuie să alergi după ea.

Multe femei promovează ideea că bărbatul ar trebui să-și dovedească intențiile serioase cu ajutorul faptelor frumoase. Doar atunci ele vor accepta să fie cu el. În același timp, femeile sunt în rolul observatorului, care acceptă toate semnele de atenție a unui sau mai multor bărbați.

Și, din păcate, mulți sunt mulțumiți de această poziție. Bărbații pot alerga după o femeie frumoasă și câțiva ani. Îi vor oferi cadouri, vizite la restaurante și vor face totul pentru ea. Dar ei nu înțeleg că astfel doar sunt manipulați. Femeia nu-și dorește o relație serioasă, ci doar le ”fură” resursele.

Dacă observi aceste 4 situații în comunicarea cu femeia, pleacă și caută-ți o altă doamnă.  

1. Ea refuză întâlnirile.

Să presupunem că ai cunoscut o femeie și vrei să o inviți la întâlnire, însă ea refuză de fiecare dată și spune că este ocupată. Dacă ți se întâmplă, cel mai probabil nu este interesată de tine, ci doar vrea să alergi după ea.

După al doilea refuz, ar fi mai bine să nu continui să-i scrii și să o inviți la întâlnire. Așa te vei umili și nu vei obține simpatia reciprocă.

Dacă într-o zi acceptă să se întâlnească cu tine, atunci se va comporta ca o regină. Și tot restul comunicării – ea va fi regina, iar tu cel care se impune. Un bărbat care își cunoaște valoarea cu siguranță nu va face asta.

2. Este nerecunoscătoare

Dacă omul a făcut ceva bun pentru tine, atunci este politicos să-i spui „mulțumesc”. Astfel îi arăți un semn de respect. Dar multe femei, din anumite motive, nu consideră așa.

Ele cred că bărbatul trebuie și este obligat să le ofere semne de atenție și să facă pentru ele fapte bune. Și pentru asta nu trebuie să-l mulțumească. Un bărbat normal nu va face nimic pentru o femeie nerecunoscătoare, nici nu va începe o relație cu ea.

3. Te consideră un prieten.

Se întâmplă adesea ca, atunci când femeia nu te place, te aruncă în zona prietenilor. Ea poate comunica sau poate petrece timpul cu tine, dar cu siguranță nu-ți va da indicii că vrea o relație.

Dacă încerci totuși să-i câștigi favoarea, ea se va preface că nu observă și doar te va folosi. Va fi imposibil să ieși din zona prietenilor. De aceea, dacă te prețuiești, rupe această prietenie.

4. Îți spune că este ocupată sau încearcă să-ți propună o prietenă.

Multe femei nu-i pot spune bărbatului că nu-l plac. Ele încearcă cumva să-i sugereze să se îndepărteze. Îi spun că inima lor este ocupată sau îi propun o prietenă. Ca să o cucerească pe ea.

Dacă ești sută la sută sigur că femeia nu are pe nimeni, acesta este un indicator clar că nu este interesată de tine. De aceea, este mai bine să nu te concentrezi asupra ei, ci să-ți îndrepți atenția către altcineva.