18 lucruri extrem de enervante pe care le vor înțelege doar femeile.

Psihologii își fac griji pentru starea noastră: am devenit prea irascibile. Se spune că această nenorocire ni se întâmplă din cauza supraabundenței de informații și pasiunea excesivă pentru internet. Dar noi nu suntem de acord! Cel puțin aici ne putem exprima cât de mult ne înfurie aceste 18 lucruri. Sunt insuportabile!

Noutățile în modă

Revenirea triumfală a unui trend din anii 90 este deosebit de enervantă. Cumperi ceva nou și te simți ca o bunică grijulie care ține haina pentru orice eventualitate. Pentru că ai avut aceeași fustă în clasa a zecea. Și aceste salopete la modă? Totul este foarte frumos, desigur, dar cum să mergi la toaletă în ele?

Magazinele de imbracaminte

Dacă îți place ceva, atunci nu există mărimea ta. Dacă există mărimea potrivită, atunci nu găsești culoarea dorită. Dacă și mărimea, și culoarea sunt potrivite, atunci cum poate avea această cârpă minusculă un astfel de preț?!

Pantofii frumosi

Prea frumoși. Atât de frumoși încât nu contează cât costă. Adevărat că, durează mult să alegi cea mai frumoasă pereche, dar câtă plăcere după! Tocmai cinci minute. După aceea, trăsura se transformă într-un dovleac, iar pantoful – într-o „cizmă spaniolă”.

Coafura ”coada de cal”

O invenție ingenioasă a coaforilor! Potrivită pentru aproape toată lumea, se realizează într-un minut, se potrivește oricărui look și rezistă toată ziua. Iar dacă nu ai avut timp să-ți speli părul, poți să-ți faci această ”coadă minunată”. Totul este în regulă, cu excepția faptului că seara când o dai jos, parcă îți dai jos scalpul, atât este de dureros.

Colanții

Cei subțiri se rup într-o clipă, iar cei denși se întind. Cei lucioși strălucesc, și cei mați strălucesc și transformă picioarele în doi cârnați eleganți. Să-i arunci dacă i-ai purtat doar o zi este prea risipitor, așa că trebuie să-i speli și apoi să-i arunci.

Lenjeria intimă fără cusături

Este incredibil de confortabilă și nu poți fără ea dacă vrei să porți o rochie mulată pe corp. Dar e urâtă, atât de urâtă este această lenjerie! Uf!

Oja de unghii

Aici există două opțiuni: fie nu se aplică uniform, fie se usucă timp de 2 ore. Și dimineața unghiile oricum vor avea carouri, deoarece țesătura lenjeriei de pat se imprimă pe ele.

Flacoanele cu dozator

Sunt incredibil de ușor de utilizat și împiedică orice bacterie dăunătoare să pătrundă în loțiunea ta preferată. Doar că dintr-un anumit motiv tubul dozator nu ajunge niciodată la fund și trebuie să scoți produsul prețios cu mijloace improvizate.

Epilarea

Fără comentarii.

Pantofii cu toc

Te-ai aranjat pentru întâlnire, ți-ai ales o pereche de pantofi uluitori și el îți spune: „În apropiere este un parc minunat, hai să facem o plimbare!”

Telefonul

Al naibi dispozitiv. Dacă întârzii la serviciu, cu siguranță va dispărea rețeaua și nu vei putea avertiza că întârzii. Iar dacă ai băut prea mult cu prietenele și la 3 dimineața i-ai trimis un mesaj fostului iubit, acesta va ajunge într-o nanosecundă.

Lenjeria de pat

Principiul de a îndesa o plapumă într-o husă de pilotă a fost inventat de oamenii care au mâinile ca urangutanii. Până la genunchi.

Părul

Ți-ai aranjat părul 2 ore și această coafură durează 2 ore. Maxim. Iar dacă te culci cu părul ud, cuibul de pe cap va dura 2 zile.

Tancurile

Dacă iubitul tău nu joacă acest joc, nu spune nimănui despre asta. Nu merită să-ți strici karma în zadar, călcând pe rănile altora.

Elasticul de păr

În casa ta trăiește un animal mic care se hrănește cu ele. Altfel, unde dispar tot timpul?

Cuticula

S-ar părea că torni peste ea îngrășăminte în fiecare dimineață – atât de repede crește.

Vremea

Natura pur și simplu nu are vreme bună. Când e frig, pielea are de suferit. Când este umed – suferă coafura. Dacă este cald – îți curge machiajul, iar prospețimea după dușul de dimineață durează 3 minute.

Menstruaţia

Dragă Evoluție! Știi, aici, în secolul XXI nu ne mai căsătorim la 13 ani și nu naștem câte 15 copii. Nu trebuie să fim pregătite să rămânem însărcinate în fiecare lună. Hai să o facem o dată pe an, nu? Pentru că ne enervează! Ne înfurie!