Pentru o relație serioasă, femeile sunt atrase de bărbații care au aceste 2 trăsături.

De cine sunt atrase femeile?

Cineva susține că sunt atrase de bărbații cu portofelul mare, cineva că sunt atrase de aspect, iar cineva are încredere în forța fizică.

Desigur, toate acestea influențează simpatia, uneori chiar și sentimentul de îndrăgostire. Dar nu poți construi o relație pe o fundație atât de fragilă. Pentru o relație serioasă este nevoie de altceva. Deci, femeile sunt atrase de aceste 2 categorii de bărbați:

1. Bărbații care stau ferm pe picioare.

Atunci când femeia se ghidează de semne primitive cum ar fi aspectul, puterea, banii, asta vorbește despre frivolitatea ei, pentru că bani mulți poate avea și ”băiețelul tatei”, căruia i se oferă acești bani.

Un bărbat frumos se poate dovedi a fi infantil sau narcisist. Iar cel puternic, cel mai probabil, va fi un manipulator. De aceea, nu merită să privești bărbatul în acest fel. Pentru a construi o relație serioasă, cu siguranță, nu.

Dar dacă este încrezător, atunci aspectul fizic, salariul și altele nu mai sunt atât de importante. Din moment ce apare încrederea în viitor.

Există un tip de bărbați care stau ferm pe picioare. Pe aceștia îi poți urma oriunde. Orice decizie ar lua este deliberată și nu dăunează celor apropiați. Astfel de bărbați fac cu ușurință un colț de rai din ceea ce au.

Mai atractivă este independența lor. Femeia nu trebuie să-i conducă, să-i împingă constant să acționeze. Ei știu cum este mai bine.

2. Bărbații generoși

Adică atunci când nu există zgârcenie pentru cumpărături, cadouri, emoții, acțiuni și chiar complimente. Femeilor le place când în jurul lor se întâmplă ceva. Sau mai degrabă, pentru ele. Și dacă bărbatul încurajează acest lucru, atunci este cu un pas mai aproape de relație.

Generozitatea nu este despre bani. Există oameni bogați, dar zgârciți. Cei care numără fiecare bănuț. Și simpli muncitori, care trăiesc din plin, trăiesc ziua ca fiind ultima.

Desigur, doamnele ar trebui să se gândească la cum va trăi familia lor, din ce mijloace financiare. Dar ele nu vor rezista în fața acestei atitudini. Multe femei au fost cucerite cu acest truc viclean. Viclean, pentru că trucul este inconștient. Bărbatul nu poate falsifica generozitatea.

Un bărbat generos, pentru femeie, este încrederea că în timp ce se odihnește, se distrează și trăiește cu el, după despărțire sau atunci când există certuri, nu va fi taxată pentru tot. Iar asta este mai mult decât suficient pentru a atrage.