Bărbatul se va ”topi” dacă vei face pentru el aceste 8 lucruri mici.

Este un mit că bărbații nu acordă atenție detaliilor. Ba da, ei sunt atenți la detalii și acestea chiar îi inspiră să cucerească înălțimi sau îi forțează să se distanțeze și să nu mai comunice. Iată ce îi face să se ”topească”?

1. Când îi arăți că ai nevoie de ajutorul lui.

Feminismul le-a oferit femeilor libertatea de a fi puternice. Și ele sunt cu adevărat capabile să facă orice. Totuși, dorința bărbaților de a fi cavaleri încă nu a dispărut (cel puțin nu la toți). Chiar dacă nu ai nevoie de ajutor, cere-i să te ajute. El va fi fericit să știe că ai nevoie de el și îți va fi recunoscător dacă îi permiți să te ajute. Dar desigur, nu-ți va spune asta.

2. Când îi mângâi părul.

Să-ți scufunzi mâna în podoaba capilară a bărbatului – este o plăcere reciprocă. Deveniți mai apropiați atunci când îi masezi ușor capul sau îi ciufulești părul în timp ce vizionați un film. Nu ezita să faci asta și el se va ”topi”.

3. Când îl asculți cu atenție

Ascultarea activă nu funcționează doar cu copiii. Fiind implicată în povestea lui, arătându-i că asculți, înțelegi și ești interesată de ceea ce spune, îi adaugi încredere în sine și dorința de a fi sincer și de a avea încredere în tine. Atenția ta îi transmite că îți pasă de el.

4. Când iei inițiativa

Dacă faci tu primul pas – asta îl poate cuceri. De secole este acceptat faptul că bărbații ar trebui să ia inițiativa. Sparge tiparul și surprinde-l: scrie-i prima, sună-l sau invită-l în oraș. Poate că a ezitat de teamă că îl vei respinge. Primul pas va clarifica lucrurile și îl va ajuta să-și exprime cu încredere sentimentele. Băieților le plac fetele cu inițiativă.

5. Când râzi sincer de glumele lui

Bărbații iubesc emoțiile sincere ale femeilor. Pentru el, acesta este un semn că te simți confortabil și bine în compania lui. Misiunea unui bărbat îndrăgostit este să-și facă iubita fericită. Arată-i asta și el se va simți în al nouălea cer.  De asemenea, îl faci să creadă că are un instrument funcțional cu care te poate înveseli, ceea ce uneori nu este o sarcină ușoară. Și el – face față!

6. Când te-ai speriat de ceva și te ghemuiești lângă el.

Bărbatul trebuie să se simtă protector. Permite-i să-ți ofere umărul puternic. Înspăimântă-te de „extratereștrul” din film sau de umbra de după colț și ghemuiește-te la pieptul lui – îi va plăcea la nebunie. Tu ești mică, iar el în acest moment se simte ca un leu mare și puternic.

7. Când îi zâmbești

Există ceva magic în zâmbetul feminin (amintește-ți de Mona Lisa). De aceea, încearcă să zâmbești cât mai des lângă el. În primul rând, pentru el este un semn că împreună vă simțiți bine. Și în al doilea rând, te face mult mai atractivă.

8. Când nu te sfiești să arăți că sunteți împreună.

Poate părea ceva nesemnificativ, dar este foarte important pentru încrederea și stima de sine a bărbatului. Ia-l de mână sau sărută-l pe obraz – bărbaților le place când femeia își arată deschis dragostea. Așa va înțelege că nu ți-e rușine să fii cu el. Îmbrățișarea femeii iubite îi poate oferi mai multă încredere decât un costum scump.