7 secrete ale bărbatului iubit pe care nu merită să le dezvălui nimănui.

Fiind împreună, vă cunoașteți mai bine: vă împărtășiți gândurile, visurile, obiectivele și, bineînțeles, secretele.

Cu toate acestea, uneori poți scăpa întâmplător ceea ce partenerul ascunde adânc în suflet. Dar merită să taci pentru a nu-i răni orgoliul. Deci, ce secrete trebuie să fie tabu în compania prietenilor?

1. Fricile bărbatului

Chiar dacă le spui tuturor că îi frică de dentist sau de întuneric, puțin probabil bărbatul va fi fericit să audă că discuți despre fricile lui cu alte persoane. De ce? În primul rând, pentru că ți-a încredințat secretul și nu-l poți dezvălui nimănui. În al doilea rând, în ochii celorlalți, el poate părea fragil și slab. Iar acesta este primul pas să-i pierzi încrederea.

2. Viața voastră s*xuală

Ai fi fericită să auzi cum bărbatul discută despre aspectul tău sau despre pasiunile tale?

Probabil că nu, de aceea ar fi mai bine nu le spui prietenilor ceea ce nu ai vrea să auzi despre tine. Viața s*xuală trebuie să fie secretul vostru. Astfel de lucruri intime nu doar pe el îl fac vulnerabil, ci și pe tine.

3. Obiceiurile bărbatului

Să zicem că uită mereu să coboare capacul wc sau aruncă hainele murdare prin baie. Deși te enervează, ar trebui să le spui tuturor despre asta?

Și femeile au obiceiuri care înnebunesc partenerii. Dar dacă știi să râzi de tine și să privești asta cu umor, va fi foarte distractiv să faci glume pe astfel de subiecte în compania prietenilor.

4. Nu se descurcă bine la serviciu sau câștigă puțini bani.

Majoritatea bărbaților sunt de părere că trebuie să-și întrețină familiile și să le ofere un viitor luminos, bogat și prosper. Cu toate acestea, eforturile lor nu dau întotdeauna roade.

O criză la locul de muncă poate afecta foarte mult relația de familie. Adevărul este că bărbații sunt foarte sensibili la eșecul profesional, de aceea, bărbatului îi va fi foarte greu să se împace cu gândul că le-ai spus prietenilor despre asta.

5. Nu poate face totul.  

Nu toți bărbații sunt dulgheri, instalatori, constructori și pricepuți în toate meseriile. Partenerul tău poate avea mult mai mult succes, de exemplu, în a crea capodopere. Dar străinii pot crede ( dacă tot vorbești despre asta) că alesul tău nu este bărbat. Subliniază aspectele sale pozitive, nu pe cele de care nu este mândru.

6. Opinia lui adevărata despre familia, prietenii și apropiații tăi. 

Nu strica relația, amintindu-ți că iubitul tău a spus, a observat sau a dezaprobat vreodată unele acțiuni ale familiei sau prietenelor tale. Toți cei implicați se vor simți inconfortabil. În plus, s-ar putea și tu să te trezești într-o astfel de situație.

Doar dacă bărbatul face în mod constant comentarii derogatorii despre cei dragi, spune-i că pentru tine acest lucru este inacceptabil.

7. Nu vrea să-și amintească de vremurile grele.

Experiențele dificile pe care ți le-a încredințat partenerul ar trebui să rămână cu tine: fie că este vorba de boală, pierderea persoanei dragi, sărăcie etc.

Împărtășirea poveștii fără permisiunea lui nu este doar urâtă, ci și lipsită de tact. Deci, este mai bine să te abții și să nu comentezi un subiect dureros pentru el.

Reține, tot ce spui despre omul drag poate schimba atitudinea și părerea celorlalți despre familia voastră. Sunt lucruri pe care merită să le păstrezi pentru tine. Mai bine spune povești amuzante și păstrează secretele în inima ta.