Test: alege o lună și află ce contează pentru tine cel mai mult în acest moment.

Luna posedă putere și influență mistică și este asociată cu aproape toate procesele din corpul uman. Dar oare ea poate dezvălui adevărata noastră personalitate? Ne poate spune ce schimbări în bine vrea subconștientul nostru?

Fă acest test simplu pentru a obține răspunsul la aceste întrebări. Doar alege o lună din cele șase și ea îți va dezvălui ce contează pentru tine în acest moment al vieții și ce te împiedică să îmbunătățești acest lucru.

Dacă ai ales luna:

1. Succesul

Toată viața ta este despre atingerea obiectivelor și realizarea visurilor. Perspectiva hotărâtă și optimistă asupra evenimentelor și circumstanțelor îți oferă încredere în orice situație în care te afli. Preferi securitatea și stabilitatea și ești capabil să muncești din greu pentru a-ți crea cele mai bune condiții de viață.

Ce trebuie să schimbi în tine? Îi critici pe ceilalți și pe tine. Fii mai bun și mai tolerant cu greșelile tale și ale altora. Perfecțiunea este un obiectiv de neatins, pentru că nu există. Așadar, stabilește-ți obiectivul să fii mai bun, nu mai perfect, pentru că nu vei fi niciodată perfect. Învață din greșeli și lasă lecțiile învățate să fie un impuls puternic pentru următoarele realizări.

2. Creativitate și autoexprimare

Adori estetica în toate formele ei și trăiești în principal cu emoția și percepția senzorială. Incapacitatea de a fi practic și rațional îți poate cauza adesea probleme și confuzie. Viața ta este probabil ca un roller coaster, pentru că este în permanență plină de suișuri și coborâșuri, încântare și dezamăgire, accese de egoism și accese de altruism.

Unele dintre excesele pe care ți le permiți, te împiedică să-ți realizezi adevăratul potențial. Petreci mult timp jucând jocuri, mâncând în exces sau lenevești în timp ce aștepți inspirația. Acest stil de viață îți  răpește energia, productivitatea și chiar creativitatea. Gândește-te la modul în care îți organizezi timpul liber, încearcă să exersezi moderația și să nu cedezi tentației plăcerilor de moment.

3. Bunăstare

Ești o persoană puternică și iubitoare de viață, care poate face față multor experiențe. Ești o persoană responsabilă, stabilă, de încredere și un prieten foarte bun. Energia ta este menită să creeze și să ofere confort și prosperitate, ție și celor dragi. Nu-ți tratezi niciodată relația frivol și nu o iei de la sine.

Cu toate acestea, concentrarea excesivă asupra obiectivelor te poate face o persoană îmbufnată și retrasă, care se teme să-și asume riscuri și să greșească. Ar trebui să scapi de neîncrederea și fricile tale interioare, deoarece această stare te epuizează emoțional, mental și fizic. Nu mai construi bariere de protecție în jurul tău și adaugă liniște sufletească vieții tale.

4. Empatie

Ești sensibil și susceptibil la necazurile și suferința altor oameni, iar asta te face o persoană extrem de bună, generoasă și altruistă. Ai tendința să satisfaci nevoile altora, uitând de nevoile tale. Când vezi că cineva este flămând, îi oferi și ultima bucată.

Ignori faptul că ai dorințe, nevoi, sentimente, talente și, în cele din urmă, propria viață de trăit. Le acorzi prea multă atenție celorlalți, dar nu îți pasă de propria dezvoltare și chiar devii dependent de oamenii pe care îi ajuți. Oprește-te și gândește-te la importanța și valoarea ta!

5. Obținerea informațiilor

Lumea înconjurătoare îți face mintea curioasă să funcționeze activ. Ești mereu în căutarea unor informații și cunoștințe noi, ceea ce probabil ți-a permis deja să acumulezi multă experiență în diverse domenii. Te uiți mereu la ceva și înveți ceva. Cu toate acestea, este posibil să-ți lipsească inteligența emoțională. Ești inteligent, politicos, și deschis, dar nu prea îți plac oamenii.

Problemele tale – sunt stresul și insomnia, deoarece ești condus de mintea ta agitată. Amintește-ți că ea trebuie să fie în armonie cu corpul, sufletul și inima, iar tu aproape niciodată nu reușești asta. Lasă intuiția să întindă mâna minții.

6. Minimalismul

Bucuriile simple – sunt tot ce ai nevoie. Nu ești deosebit de pretențios și aproape lipsit de ambiții. Ești fericit cu împrejurimile liniștite și simple, te bucuri de serile cu familia sau de plimbările în natură. Confortul și armonia sunt ceea ce te înconjoară, pentru că urăști forfota, zgomotul și haosul din lumea exterioară, iar „hygge” este cuvântul tău preferat.

Dar din păcate, ești susceptibil la îndoială și ezitare, iar acest lucru îți afectează negativ sănătatea, bunăstarea și productivitatea. În plus, ai multe abilități și talente pe care nu le folosești, deoarece ți-e teamă de eșec. Încearcă să rămâi în fluxul momentului actual. Gândește-te la ce poți face aici și acum, pentru a fi util, fericit și mulțumit de toate.