Femeia-Balanță și Bărbatul-Leu: Compatibilitatea în dragoste și afaceri.

Relația dintre bărbatul Leu și femeia Balanță se anunță foarte, foarte interesantă. Semnele se potrivesc și pot crea un tandem interesant, în ciuda faptului că aparțin diferitor elemente. 

COMPATIBILITATEA AMOROASĂ 
Se înțeleg perfect, ceea ce este facilitat de opiniile lor similare asupra vieții. Relația de iubire a cuplului este strălucitoare, plină de evenimente intense și de neuitat. Cuplul nu riscă să cadă în plasa rutinei, deoarece ambii sunt capabili să creeze dispoziție de sărbătoare chiar și într-o zi plictisitoare. Și, ceea ce este foarte important: niciunul nu tinde să dramatizeze problemele care apar în calea vieții lor.
Femeia Balanță este o interlocutoare interesantă, capabilă să susțină orice subiect de conversație. Nu este predispusă la conflicte și încearcă din toate puterile să evite astfel de situații. Ea este gata să-și accepte Leul ca lider și nu va fi împovărată de rolul secundar alături de partenerul ei „regal”.  Femeia Balanță este supusă și gata să facă orice concesii pentru bărbatul ei.
Bărbatul Leu corespunde pe deplin cerințelor, făcând-o încrezătoare, iar viața – stabilă. Leul poate fi numit un familist excelent. El știe să câștige bani și în același timp nu ezită să-i cheltuiască pe femeia lui. Dragostea lui poate dura pentru totdeauna, deoarece bărbații din această zodie sunt monogami. Doamna Balanță se va simți întotdeauna iubită și dorită. Ea nu își va refuza niciodată nimic – toate capriciile ei vor fi împlinite.
Relația de cuplu va fi plină de tandrețe și romantism. Certurile serioase între ei sunt rare, mai degrabă sunt o excepție de la regulă decât un model. Motivul certurilor poate fi comportamentul prea dur și dominator al Leului.
Bărbatul Leu este un adevărat proprietar de aceea, o femeie Balanță care flirtează cu alții îl poate enerva. Doamna lui ar trebui să-i aparțină numai lui!

COMPATIBILITATEA SEXUALĂ 

Ambii parteneri iubesc să impresioneze și să fie obiectul invidiei. Cu cât evaluarea frumuseții partenerului va fi mai mare, cu atât recompensa în pat va fi mai generoasă. Compatibilitatea s*xuală între bărbatul-Leu și femeia-Balanță este de invidiat. Dar, în același timp, bărbatul-Leu nu trebuie să uite că în ciuda pasiunii, femeia-Balanță preferă intimitatea de calitate. Când își satisfac pasiunea, cuplul poate rămâne împreună, făcând lucruri mai banale. De exemplu, să vizioneze un film sau să citească o carte.

LA SERVICIU ȘI ACASĂ  

Compatibilitatea Balanță-Leu în afaceri și în viața de zi cu zi este, de asemenea, grozavă. Va fi un tandem de afaceri excelent. Ambii se disting prin eficiență crescută, capacitatea de a gândi creativ și de a transpune ideile în realitate. Dar munca de rutină este o adevărată pedeapsă pentru ei.

Dacă vor fi parteneri de afaceri cu drepturi egale, atunci se vor completa armonios. Între ei nu va exista concurență, așa că li se poate încredința rezolvarea celor mai dificile probleme.

Atunci când femeia-Balanță este șefă, iar bărbatul-Leu este subordonat, de asemenea, este o combinație bună. Ea știe să conducă și este capabilă să găsească abordarea potrivită, îndreptând abilitățile Leului în direcția corectă. Leul subordonat Balanței nu se va simți niciodată disprețuit. Șefa Balanță nu își va arăta niciodată superioritatea și nu va uita să sublinieze meritele subordonatului său, Leu.

Situația opusă, când Balanța este subordonată, iar Leul este șef, nu este mai rea. Și în această alianță de afaceri se completează perfect unul pe celălalt. Balanța fermecătoare și blândă vede în Leu un șef amabil și un patron de încredere.

Dacă relația de afaceri este perfectă, atunci în viața de zi cu zi cuplul ar putea avea probleme minore. Femeia Balanță nu este o gospodină foarte bună. Nu este foarte practică și uneori îi lipsește cumpătarea.