Compatibilitatea femeii-Fecioară și bărbatului-Săgetător în dragoste și afaceri.

La început femeia-Fecioară și bărbatul-Săgetător pot deveni apropiați din cauza dorinței de schimbare, a eșecurilor din relațiile anterioare.

COMPATIBILITATEA ÎN DRAGOSTE

Semnul de foc (Săgetătorul) știe să curteze frumos, să-și înconjoare iubita cu atenție, cu daruri. Această abordare este capabilă să cucerească rapid o fată calculatoare. Bărbatul care este condus de sentimente, va închide ochii la cerințele exagerate ale iubitei sale. În timp, compatibilitatea amoroasă dintre femeia-Fecioară și bărbatul- Săgetător se estompează. Ceea ce părea atractiv la partener la prima vedere, devine extrem de enervant.

Continuarea relației este posibilă doar dacă ambii sunt dispuși să facă compromisuri și concesii. Semnele au caractere diferite. Ei își stabilesc priorități diferite, au sisteme de valori opuse, chiar și emoțiile lor sunt complet diferite. Cu toate acestea, Săgetătorul și Fecioara încep o relație și uneori se căsătoresc.

Dar puțin probabil o astfel de uniune le va aduce fericire, pentru că nu au înțelegere reciprocă și interese comune. Familia este constant în conflict. Fecioara este condusă de dorința de a domina, de a-și îndrepta partenerul pe calea cea dreaptă, de a-i limita libertatea. Bărbatul nu este pregătit pentru un astfel de control. Tânjește după libertate morală, comunicare în afara căsătoriei, gelozia femeii îl enervează. De aceea, în cuplu apar foarte des certuri.

Dacă Săgetătorul este gata să renunțe la poziția dominantă față de femeie, să o asigure financiar și să-i garanteze o relație stabilă, atunci ea va fi fericită. În această situație, ea nu-l va cicăli.

Dacă ambii parteneri vor să-și apere adevărul, compatibilitatea în cuplul lor este imposibilă. Și există o singură soluție – divorțul.

COMPATIBILITATEA S*XUALĂ

De obicei, aceste semne acordă mai multă atenție sferei intelectuale, comunicării, decât sentimentelor și s*xului. Dacă partenerii sunt la același nivel de dezvoltare, atunci le va fi mai plăcut să comunice, decât să meargă în dormitor. Pe plan intim, cuplul are o mulțime de contradicții. Fecioara preferă s*xul tradițional, fără inovații. Săgetătorul, în schimb, vrea sa experimenteze, să încerce ceva extraordinar. Dacă nu se vor asculta reciproc, atunci armonia fragilă se poate distruge ușor. Îndrăgostiții nu se aruncă în pat la prima întâlnire. Pasiunea nu-i copleșește, iar atracția apare doar după ce se cunosc o perioadă lungă de timp.

Dacă nu au interese comune, hobby-uri, prietenie, atunci nu vor avea o relație de durată. Fecioarei nu-i plac relațiile deschise. Bărbatul, pe de altă parte, are rareori dorința de a trezi s*xualitatea Fecioarei, de a o elibera, de a-i înțelege dorințele. De aceea, compatibilitatea Fecioarei și Săgetătorului în sfera intimă este departe de a fi ideală.

LA SERVICIU ȘI ACASĂ

Semnele vor coopera fructuos doar în știință, predare, literatură și jurnalism. În alte domenii, este aproape imposibil să găsească înțelegere reciprocă. Săgetătorul și Fecioara nu sunt parteneri buni. Ei lucrează în stiluri diferite, subliniază diferite lucruri. Niciunul dintre ei nu încearcă să depășească dificultățile, preferând să renunțe. În circumstanțe dificile, productivitatea lor nu va fi mare, dar cu o distribuție corectă a responsabilităților, astfel de colegi au șanse de succes.

Dacă Săgetătorul este șeful, Fecioara se adaptează cu greu ritmului său de lucru. Dacă ea se simte superioară din punct de vedere intelectual, atunci îi va fi extrem de greu să se abțină să nu critice Săgetătorul. Semnul de foc nu tolerează o astfel de atitudine față de sine.

Dacă Fecioara ocupă poziția de lider, atunci uniunea nu va fi fructuoasă. Ea va găsi la nesfârșit motive să-și certe subordonatul. Săgetătorul urăște să fie supus. Dacă cuplul poate ajunge la o înțelegere reciprocă, atunci compatibilitatea lor se va îmbunătăți. Prăpastia treptat se va restrânge, ei vor putea să se realizeze, să-și atingă obiectivele, să obțină bunăstare. În alte cazuri, nu vor putea construi o viață comună fericită.