De ce Capricornii tac tot timpul? Răspunsul astrologului.

Reprezentanții acestei zodii sunt pragmatici, inteligenți, intenționați și… deloc vorbăreți. Astrologul oferă un răspuns la cea mai populară întrebare în motoarele de căutare: ”De ce, de ce Capricornii tac tot timpul?

Uneori se pare că Capricornii se nasc deja adulți. Chiar și în copilărie nu-i poți convinge să lipsească de la ore, să nu-și facă temele sau să-i inciți la o farsă. Abaterea de la reguli și disciplină este revoltătoare pentru natura Capricornilor, de aceea, ca răspuns la astfel de oferte, ei pot refuza ferm sau pot rămâne tăcuți. Reprezentanții zodiei vor adera la aceleași tactici pe măsură ce cresc.

Datorită naturii introvertite, de cele mai multe ori nu sunt interesați de jocurile și distracțiile adolescenților, dar să refuze ar însemna să fie considerați renegați în societate, de aceea preferă să tacă. Ei vor adera la aceleași principii în viitor și în munca lor.

Fiind cunoscuți ca oameni muncitori, cu ambiții mari și intenționați, ei urcă rapid pe scara profesională și nu le pasă de conversațiile pustii din jurul lor. Dacă vezi o persoană din echipă care s-a concentrat pe muncă și nu discută despre petrecerea corporativă, ar trebui să știi că cel mai probabil este un Capricorn. Dar datorită concentrării exagerate Capricornului adesea este perceput de alții ca fiind un sociopat. În plus, încăpățânarea și inflexibilitatea Capricornului nu-l face favoritul grupului.

O situație similară apare și în viața personală. Deoarece sunt autosuficienți, ei se pot descurca o perioadă lungă de timp fără relații, iar dacă se află într-o relație atunci nu vor intra în conflicte și nu se vor lăsa manipulați de partener.

Capricornul nu se supără și nici nu pleacă, dimpotrivă el își va turna o cearcă de ceai și se va uita la televizor. Și acesta este un paradox, pentru că astfel atrage în viața lui nativi strălucitori și instabili emoțional cum ar fi Taurul, Geamănul sau Berbecul. La început, ei văd în Capricorn un suport, un spate pe care au nevoie să se balanseze, iar când nu reușesc, se întreabă de ce Capricornul s-a dovedit a fi atât de insensibil. De ce tace tot timpul?

Ce poți face în această situație? Acceptă Capricornul și nu mai pune presiune pe emoțiile lui; poți vorbi cu el doar având motive raționale. Cine știe poate așa va fi mai vorbăreț.