4 semne că ești într-o relație care îți înrăutățește viața.

Atunci când ești nefericită în relația ta, s-ar putea să nu realizezi că îți complică și alte domenii ale vieții. Îți este greu să te privești din exterior și să evaluezi dacă ești nefericită în relație sau nefericită în general.

Iată care sunt semnele unei relații proaste, care te fac să te simți nefericită:

1. Ești mereu tristă din cauza vieții de familie.

Indiferent ce faci în viață, vei avea zile bune și zile proaste. Relația ta nu este o excepție. Cu toate acestea, indiferent prin ce treci acasă, ar trebui să te simți confortabil în relația ta. Dacă acum te reții tot timpul la serviciu sau la părinți, dacă ți-e frică să te întorci acasă pentru că acolo este partenerul tău, aceasta este o problemă.

Când dorul de singurătate se transformă într-o obsesie nesățioasă pe parcursul mai multor luni și ani, este timpul să realizezi că ești nefericită în relație și asta îți afectează întreaga viață.

2. Nu poți fi tu însăți.

Îți amintești cât de confortabil te simțeai fiind tu însăți, nu numai cu bărbatul tău, ci și în comunicarea cu prietenii și colegii? Dacă partenerul tău te face să te simți inconfortabil în acest moment, atunci te trage în jos. Depinde de tine cum vei face față.

Trebuie să te simți confortabil în orice moment: atunci când mergi, vorbești, privești, respiri, te miști, lucrezi. Dacă omul, care se presupune că te iubește, nu te face să te simți bine, atunci trebuie să știi că poți obține mult mai multe fără el.

3. Îți imaginezi o viață mai fericită fără acest bărbat?

Dacă te vezi fericită în toate domeniile vieții, dar fără partenerul tău, acesta este un semn clar că ești într-o relație greșită. Ești nefericită și trebuie să pleci din ea. Altfel, riști să-ți irosești viața.

Partenerul tău ar trebui să fie prezent în visurile tale. Nu este nimic rău dacă îți vezi viitorul cu altcineva.

4. Alergi după trecut

Este în regulă să-ți amintești trecutul. Dar dacă îți dorești ca totul să fie ca înainte – înainte de a întâlni acest bărbat – acesta este un semn că ești într-o relație greșită.

Nu ești mulțumită de tine însăți. Nu ești mulțumită de ceea ce se întâmplă în cuplul tău și trebuie să vorbești deschis cu partenerul tău despre asta. Nu este neapărat un semn că relația este pe cale să se încheie, dar cu siguranță ai nevoie de o scânteie. O scânteie care îți va trezi din nou pofta de viață.

O relație fericită necesită atât răbdare, cât și efort. Când ești fericită în dragoste, ești fericită în toate. Când nu ești fericită alături de bărbat, viața prinde culori întunecate. Dacă simți că relația te împovărează, este timpul să iei o decizie.

Nu ignora semnele unei relații nefericite, deoarece treptat se vor agrava și îți pot afecta viața pe termen lung.