10 lucruri mici pentru care nu merită să te superi și pe care i le poți ierta bărbatului iubit.

Adesea femeile tind să dramatizeze chiar și cele mai nesemnificative evenimente. Dar nu merită să acorzi atenție și să faci scandaluri pentru fleacuri. Să analizăm 10 lucruri mici care pot și ar trebui iertate. 

1.Neglijența

Majoritatea femeilor percep neglijența bărbaților ca pe un semn al răcirii sentimentelor: nu apreciază ordinea pe care ai făcut-o, ceea ce înseamnă că nu te iubește. De fapt, bărbații nici nu acordă atenție dezordinii.

2. Infantilismul

Nu ar trebui să faci scandal doar pentru că iubitul tău petrece mai mult timp în fața computerului, decât cu tine. Acceptă acest lucru.  

3. Este mereu ocupat

Pentru bărbați este foarte importantă autorealizarea la locul de muncă. S-ar putea să nu-ți răspundă la apeluri atunci când este ocupat cu treburi serioase. În acest timp, îți poți găsi și tu un hobby interesant.

4. Îndoiala de sine

Te-ai săturat să iei decizii? În acest caz, încredințează-i lui rezolvarea problemelor și nu-l învinovăți dacă nu ți-a plăcut modul în care a abordat implementarea lor.  

5. Refuzul de a plăti. 

Dacă bărbatul împarte în jumătate plata facturii la cafenea – desigur, este jenant. Mentalitatea noastră presupune o altă abordare. Dacă nu-ți place, spune-i deschis despre asta. 

6. Nepotrivirea gusturilor

Odată ce te îndrăgostești de bărbat, vrei să petreci cât mai mult timp cu el. Nepotrivirea gusturilor nu este un motiv de despărțire. Fiecare dintre voi ar trebui să aibă spațiul său personal, găsiți o soluție de compromis.

7. Gelozia

Gelozia este una dintre componentele naturii masculine, cu excepția cazului în care, desigur, depășește limitele rezonabile. Toți bărbații sunt proprietari, tratează asta calm. 

8. Umorul

Dacă face glume inofensive despre obiceiurile sau gusturile tale, nu le percepe ca pe o dorință de a te umili. Implică-te în acest joc, glumește și tu, dar de preferință în privat, nu în public. 

9. Lipsa romantismului. 

Bărbații sunt predispuși la romantism doar în perioada cuceririi, apoi uită să ofere flori și să-și surprindă plăcut femeia. Dacă te deranjează acest lucru, spune-i direct.

10. Tendința spre poligamie

Toți bărbații sunt poligami din fire și au un interes puternic pentru femei. Dar nu merită să te gândești că te înșală cu alte doamne.

Tratează-i micile slăbiciuni cu toleranță și în familia voastră va domni întotdeauna dragostea și respectul. 

Ești capabilă să-ți ierți bărbatul iubit? Spune-ne în comentarii.