10 lucruri care îi spun bărbatului despre dragostea ta mai mult decât „te iubesc.”

Poți câștiga favoarea și dragostea bărbatului nu numai cu cuvinte frumoase. Bărbații prețuiesc atenția, grija și atitudinea sensibilă a femeii. Chiar dacă îi spui în fiecare zi despre dragostea ta, el nu va aprecia asta.

Există lucruri mici care sunt mult mai semnificative pentru ei decât cuvintele. Iată câteva dintre ele:

1. Atenția ta

Bărbații au nevoie și apreciază atenția femeii. Nu-l respinge în timp ce vizionați un film interesant. El va considera acest lucru ca răcirea sentimentelor față de el.

2. Mâncarea lui preferată

O femeie iubitoare ar trebui să cunoască toate preferințele culinare ale bărbatului ei. Gătește-i mâncărurile preferate, iar el va aprecia cu siguranță dorința ta de a-l hrăni gustos. 

3. Hainele tale

Bărbatul care îți cunoaște bine garderoba, evidențiază ceva ce iubește cel mai mult în ea. Așa că oferă-i momente plăcute îmbrăcând ținutele care îi plac. 

4. Forma atletică

Bărbatul nu va trece cu vederea dorința ta de a te menține în formă bună pentru a-l bucura. Astfel el va sigur de dragostea și dispoziția ta bună.

5. Complimentele

În fiecare zi trebuie să găsești un motiv pentru a-ți lăuda bărbatul pentru abilitățile și talentul său excepțional. Bărbații trebuie să se asigure că sunt cu adevărat admirați de femeia lor.

6. Viața lui personală

Iubitul tău trebuie să simtă că are spațiu personal, propria viață și libertate. Nu-i poți interzice din când în când să se întâlnească cu prietenii, să meargă la pescuit etc. 

7. Când îi ceri sfaturi 

Bărbații trebuie să se simtă lideri în familie și să rezolve problemele stringente. Permite-i să-și arate competența, consultă-l și arată-i cât de importantă este părerea lui pentru tine.

8. Mulțumește-i

Bărbații sunt fericiți atunci când munca și eforturile lor sunt apreciate. Spune-i ”mulțumesc” dacă a spălat vasele, a gătit, a scos gunoiul, a cumpărat produse etc. 

9. Îmbrățișează-l

Bărbații adoră îmbrățișările, pentru ei este foarte importantă atingerea tactilă, ca semn de dragoste și recunoștință. Îmbrățișează-ți iubitul cât mai des.

10. Ascultă-l

Dispoziția proastă a bărbatului întors acasă de la serviciu poate afecta atmosfera din familie. Întreabă-l despre motivul supărării, ascultă-l și, dacă este posibil, oferă-i un sfat bun.

Ține cont de aceste recomandări și încearcă să le folosești în viața ta. Fii blândă și sinceră cu bărbații și ei nu te vor lăsa niciodată fără atenția și dragostea lor.

Bărbatului tău ce îi place? Scrie-ne în comentarii cu ce acțiuni îți surprinzi alesul.