6 tipuri de femei care nu sunt pe placul bărbaților cu intenții serioase.

Opinia bărbaților despre femei se formează din lucrurile mici. Uneori acestea au o influență decisivă asupra alegerii partenerei de viață. Băieții, desigur admiră femeile frumoase, dar asta nu înseamnă că sunt gata să se căsătorească cu ele. Fiecare persoană are atât trăsături de caracter bune, cât și rele. Cu toate acestea, există 6 categorii de femei care nu sunt pe placul bărbaților cu intenții serioase. 

1. Femeile cu voință puternică

În ultima vreme, viața forțează femeile să devină lideri duri și independenți. Astfel de femei conduc excelent mașinile, sunt pasionate de sporturile extreme. Însă bărbaților le place să protejeze femeia, să fie protectorul și sprijinul ei. Doar bărbații slabi au nevoie de femeile „curajoase”. 

2. Blonda tipică

Bărbații serioși se plictisesc rapid de fetele cărora le pasă doar de aspect, distracții și plăceri. Ei vor să vadă în soția lor o persoană apropiată, cu care să poată împărtăși atât bucuria, cât și durerea. Femeile ”pustii în interior” nu sunt pe placul lor.

3. Fata rea

La început, bărbații sunt atrași de fetele active care se distrează mereu. Cu ele bărbații nu se plictisesc niciodată. Dar carnavalul nu poate dura pentru totdeauna. În curând ei se vor plictisi de dorința constantă a femeilor de a se distra, a bea, a înjura și a se răsfăța cu plăcerile amoroase.

4. Scorpia vicleană. 

Bărbații atractivi cu voință puternică, capabili de acțiuni, nu se înțeleg cu astfel de femei. Dorința femeii de a profita de orice situație începe să enerveze bărbatul. Însă ”băiețelul mamei”, căruia îi lipsește experiența de viață, cade în plasa ei.

5. Gospodina tipică 

Bărbaților le place să mănânce și să doarmă bine, îi atrage confortul casei. Dar, când femeia este fixată doar pe casă, fără a avea pasiuni și a tinde spre ceva, bărbații încep să fie împovărați de ea.

6. Femeia inabordabilă

Doamnele inteligente, prea încrezătoare în superioritatea lor față de bărbați, le provoacă un sentiment de frică. Nimeni nu vrea să arate ca un ignorant pe fundalul unei femei erudite. De aceea, astfel de femei rămân singure cu erudiția lor.

Cunoscând tipurile de femei care resping bărbații, încearcă să-ți potolești orgoliul, să nu strălucești de inteligență, dar nici să nu te blochezi în treburile casnice. Femeia ar trebui să aibă o părere asemănătoare cu a soțulului, să fie o prietenă bună și o femeie iubitoare.

Cine crezi că lipsește în această listă? Descrie tipul în comentarii.