10 motive pentru care bărbații decid să pună capăt relației.

V-ați căsătorit, luna de miere a zburat și a început viața de zi cu zi. Rutina. Poate au apărut copii în familia voastră, poate nu ați reușit să aveți moștenitori. Și brusc soțul îți spune: „Iartă-mă… Nu mai mergem pe același drum… vreau să divorțăm”. De obicei, astfel de cuvinte sunt rostite de femeie, dar se întâmplă și în cazul bărbatului să fie inițiatorul divorțului.

10 motive care l-au determinat să facă acest pas: 

1. Trădarea

Cazul clasic: soțul este infidel, soția suferă, se preface că nu vede nimic. În cazul infidelității feminine, bărbatul nu va tolera, deoarece aceasta este o invazie asupra urmașilor săi (memoria genetică).

2. Crizele de isterie ale femeii 

Scandalurile și crizele de isterie zilnice vor înfuria chiar și cel mai calm soț.  

3. Lipsa iubirii 

Bărbații sunt psihologi excelenți. Dacă soția nu mai are sentimente calde pentru jumătatea sa, el cu siguranță nu vor tolera acest lucru. Orgoliul masculin nu-i permite.  

4. O nouă iubire

Femeia care s-a îndrăgostit de altul cu siguranță nu mai are loc în viața soțului. 

5. Obiceiurile proaste

O soție care fumează sau bea, este leneșă sau dezordonată, cu siguranță nu este idealul bărbatului! Mai ales dacă mama lui este un înger în carne și oase.

6. Viziuni prea diferite asupra vieții

Unul din familie este optimist, altul – pesimist, unul este zgârcit (economic), celălalt – cheltuitor. Opusele se atrag, dar asta se întâmplă doar în fizică. În viața reală nu se înțeleg deloc unul pe celălalt.  

7. Incompatibilitatea s*xuală

Durerile de cap frecvente ale femeii „reci” și temperamentul fierbinte al bărbatului, de asemenea, nu contribuie în niciun fel la consolidarea familiei.

8. Reclamațiile frecvente

Soția morocănoasă este o pedeapsă pentru soț. Bărbații trebuie mângâiați ca pisicile, decât să li se reproșeze pentru orice. 

9. Intervenția oamenilor din afară

Cel mai dificil moment pentru orice familie este ajutorul extern. Bine, când cineva străin încearcă să vă dea sfaturi, puteți să nu-l ascultați. Dar dacă intervin părinții, atunci situația este gravă. 

10. Caracterul dificil

Dacă bărbatul s-a realizat ca persoană, cu siguranță nu va tolera caracterul dificil al soției sale. Acesta este soarta bărbaților slabi predispuși la sadomasochism.

Rezumând cele de mai sus, aș dori să rog femeile să-și iubească bărbații, să se îmbunătățească și să-i stimuleze să se dezvolte. Fiți zeițe, aveți grijă de copiii voștri și atunci dragostea în familie va fi eternă.

Credeți că ambii parteneri sau doar unul este de vină pentru despărțire? Împărtășiți-ne în comentarii opinia voastră.