7 lucruri pe care bărbații nu le trec cu vederea la prima întâlnire.

Bărbații acordă o atenție deosebită impresiei create la prima întâlnire. Potrivit experților, există câteva aspecte pe care bărbații nu le trec cu vederea atunci când se întâlnesc pentru prima dată cu o femeie:

1. Vii la timp?

După ce ați discutat în prealabil ora primei întâlniri, încearcă să nu întârzii. Mitul potrivit căruia bărbații trebuie să aștepte femeile nu mai este valabil astăzi.

2. Cum reacționezi la pauzele din conversație?

Comportamentul fetei în timpul unei pauze incomode îi poate spune bărbatului multe despre ea. Pălăvrăgeala goală, ca o modalitate de a alunga tăcerea prelungită, vorbește despre incapacitatea fetei de a găsi un subiect interesant de discuție pentru a atrage atenția însoțitorului.

3. Întinzi mâna după portofel

Despre încrederea în sine și situația financiară stabilă vorbește acel fapt că la achitarea consumației femeia își scoate portofelul și se oferă să contribuie la plată. Desigur, bărbatul va plăti totul, dar în acest mod ea nu se va prezenta ca fiind o persoană mercantilă.

4. Există o scânteie între voi?

În prezent tinerii se cunosc pe rețelele sociale. La prima întâlnire directă, este foarte important să se nască o scânteie, fără de care întâlnirile ulterioare vor fi lipsite de sens.

5. Cum comunici cu chelnerii

Modul de comunicare cu chelnerii sau cu alte persoane trădează, fără să vrea, adevăratul caracter al fetei. Dacă ea este întotdeauna prietenoasă și politicoasă în viața de zi cu zi, așa se va comporta și cu chelnerii la prima ta întâlnire.

6. Zâmbetul, abilitățile de comunicare și, bineînțeles, posteriorul.   

Bărbații iubesc fetele care au un bun simț al umorului, care vor glumi și vor aprecia umorul lor. Desigur, îi preocupă și aspectul exterior, silueta, dar în special posteriorul apetisant.

7. Cât de mult vorbești despre tine

La prima întâlnire nu ar trebui să vorbești toată seara despre tine, despre hobby-urile și prietenii tăi. Întreabă bărbatul despre ceea ce îl pasionează. El va fi încântat că vrei să afli mai multe, ceea ce înseamnă că nu ești indiferentă față de el.

La prima întâlnire nu ar trebui să dezvălui totul despre tine. Este necesar să-l interesezi cu o perspectivă largă, să fii puțin misterioasă și atunci el va dori să continue comunicarea cu tine.