5 tipuri de femei și caracteristicile lor. Ce poate aștepta bărbatul într-o relație cu ele.

Toate femeile sunt importante și de toate avem nevoie, indiferent de vârstă și aptitudini. Pentru că fiecare este unică în felul său.

Există 5 tipuri de femei care se disting prin caracterul lor deosebit:

1. Femeia-activă

O astfel de femeie iubește mișcarea și activitatea. Dansează până cade, adoră aventurile și călătoriile. Ea se poate plimba prin oraș cu o gașcă veselă toată noaptea, iar dimineața să simtă din nou puterea de a fi activă. Astfel de femei te încarcă cu energie, îți place să le privești. Dar nu trebuie să aștepți de la ele trei feluri de bucate în fiecare zi și cămăși perfect călcate.

2. Femeia de afaceri

Procesul de muncă absoarbe această femeie complet. Ea poate fi o soție și o mamă bună, dar nu uită niciodată de scopul ei. Pentru că vrea să câștige respectul colegilor și cunoștințelor și să obțină prosperitate.

Soțul o poate ajuta atât în începuturile sale, cât și să creeze confort acasă. Cel mai important lucru este să nu-i ceară să renunțe la activitatea ei preferată. O astfel de femeie va fi nefericită în rolul de casnică.

3. Femeia-amazoană

Această femeie are voința de a învinge, îi place concurența. Este o luptătoare pentru binele societății. Nu-i este teamă să-și spună opiniile, să se certe cu bărbații și să organizeze competiții, inclusiv sportive. Independența este principala ei valoare. Doar un bărbat inteligent și încrezător îi va putea cuceri atenția.

4. Gospodina 

Femeia clasică care știe să creeze confort și căreia îi place să facă asta. Ea știe să amenajeze o locuință, să educe copii, să gătească excelent. Va fi un sprijin de încredere pentru bărbatul ei. Dar nu poate câștiga bani. Ea poate ajuta bărbatul, dar nu va putea gestiona singură toate treburile. Nu este vocația ei.

5. Cercetătoarea

Astfel de femei toată viața se cunosc pe sine și caută armonia. Cel mai probabil, vor munci în domeniul științific, ca antrenori de auto-dezvoltare, vor practica yoga. Deoarece sunt pasionate de activitatea lor și sunt scufundate complet în ea, bărbatului îi va fi dificil să-i ceară chiar și cele mai banale treburi casnice. În schimb, el poate învăța multe lucruri spirituale de la o astfel de femeie.

Toate femeile sunt unice și de cele mai multe ori combină diferite tipuri. Dacă ai norocul să întâlnești un tip de femeie în forma sa pură, atunci cu siguranță nu te vei plictisi.

Ce tipuri de femei ai întâlnit?