Nu împiedica bărbatul să te cucerească. Iată cum bărbații își pierd motivația.

În relații, femeile își asumă adesea un rol dublu. Sunt active atât pentru ele, cât și pentru partener. Bărbatul poate considera acest lucru ca lipsa încrederii în sine și dorința femeii de a se căsători cu orice preț. Rezultatul unei astfel de relații poate fi dezamăgirea și durerea sufletească.

De aceea:

Apreciază-te

Bărbatul nu arată interes și nu ia inițiativa? – nu ar trebui să te impui. Dacă el nu te vede în rolul de viitoare parteneră, nu trebuie să te umilești în fața lui. Apreciază-te și nu-i permite să-ți diminueze individualitatea.

Păstrează-ți calmul

Dacă bărbatul nu sună și nu te invită la întâlnire, nu ar trebui să iei inițiativa și să-l suni tu prima. Dacă va dori, va găsi timp pentru tine în orice circumstanțe. Orice altceva sunt doar scuze ieftine.

Nu fi geloasă

Nu merită să fii geloasă pe bărbat. Dacă alesul tău arată interes clar pentru alte femei, gândește-te dacă ai nevoie de un astfel de bărbat.

Nu căuta întâlniri

Dacă bărbatul refuză să se întâlnească cu tine, nu merită să te impui. Nu-l suna, nu căuta întâlniri sub niciun pretext. Nu-l aștepta după serviciu și nu-i urmări mișcările pentru a vă întâlni ”accidental”. Acest lucru îți subjugă demnitatea și îl respinge și mai mult.

Nu grăbi lucrurile

Dacă relația voastră durează suficient de mult și nu ai primit încă cererea în căsătorie, nu ar trebui să-ți faci iluzii și să te grăbești. Este important să te gândești dacă merită să trăiești în continuare cu o persoană care nu este sigură de sentimentele sale și nu vrea să-și petreacă restul vieții cu tine. Dacă bărbatul în primii ani nu s-a hotărât să te facă soția lui, puțin probabil o va face în 10-15 ani.

Nu-i reproșa

Dacă bărbatul nu-ți face cadouri și nu-ți plătește cheltuielile, gandeste-te dacă este dispus să facă ceva pentru tine sau nu-ii pasă. Desigur, există bărbați care nu înțeleg ce este romantismul. Dar chiar și acest tip manifestă semne de atenție de câteva ori pe an.

Este important să arăți mereu ca o femeie încrezătoare și autosuficientă. Nu alerga după bărbat, nu încerca să-l ții sau să-i atragi atenția. Respectă-te și atunci bărbații vor alerga după tine.